Konu: Unacceptable NickName hatası  (Okunma sayısı 223 defa)

#0 - 13.02.2021 19:27
Sorununuzun detaylı açıklaması: Oyunda iken birden bire server restarting hatası alıyorum. Ardından giriş yapmaya çalışınca da unacceptable nickname hatası alıyorum. Bir daha da oyuna giremiyorum.
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: Hiçbir fikrim yok, 2 gündür bu sorunu alıyorum. Rol yapamıyorum tamamen.
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü: https://hizliresim.com/u8t98D
İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız): W10 Pro
Denediğiniz çözüm yolları: Samp'ı silip yükledim düzelmedi. Ardından GTA'yı silip yükledim, yine düzelmedi.
Ek açıklama: -
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 16.02.2021 09:22
Oyundan düşmenizin SAMP'dan ziyade internetinizle alakalı bir sorunu var. PL sorunu/MS sorunu yaşıyorsanız bununla karşılaşmanız normal ki zaten oyundan düştüğünüzde oyunu kapatıp tekrar açmanız gerekiyor. @Fatih
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 16.02.2021 22:16
Oyundan düşmenizin SAMP'dan ziyade internetinizle alakalı bir sorunu var. PL sorunu/MS sorunu yaşıyorsanız bununla karşılaşmanız normal ki zaten oyundan düştüğünüzde oyunu kapatıp tekrar açmanız gerekiyor. @Fatih
@idcwur  Açıkçası internetten bu sorunu araştırınca ben de bu dediklerini gördüm. Ancak seni temin ederim internetim İstanbul'daki en iyi internetlerden birisi.
Yani sorunun  çözümü başka bir şey olmalı  :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 16.02.2021 22:19
Hız testini yapıp MS-Download ve Upload değerini atar mısın? IP'yi gizlemeyi unutma lütfen :(
@Fatih
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 17.02.2021 08:48
Sorunun geçici çözümü VPN kurup giriş yapman. Kalıcı çözüm istiyorsan, bilgisayarında anlık internet kopması durumu yaşıyorsun büyük ihtimalle. Bunun sebebi ethernet bağlantın, Wifi bağlantın, Modem, modeme gelen bağlantılar, binanın içinden sana gelen kısımdaki bağlantılar, bina ile santral arasındaki bağlantı sorunlarından kaynaklanabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 18.02.2021 09:26
@idcwur  Açıkçası internetten bu sorunu araştırınca ben de bu dediklerini gördüm. Ancak seni temin ederim internetim İstanbul'daki en iyi internetlerden birisi.
Yani sorunun  çözümü başka bir şey olmalı  :sampanya:

Wi-Fi ile bağlandığın sürece İstanbul'un en iyi internetini kullansan da kopma problemleri yaşama ihtimalin çok yüksek. Ping ve packetloss değerlerini atarsan bir ihtimal kesin bir şey söylenebilir.

Packetloss ölçümü için verdiğim linkten hiçbir ayarı değiştirmeden direkt start'a bas. Çıkan yüzdelik miktarı kontrol edebilirsin.

https://packetlosstest.com/
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 19.02.2021 11:16
Aynısı ben de var tam tamına aynısı bu sorunu ne yapınca alıyorsun afk falan kaldığında mı interior girdiğin de mi
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 19.02.2021 12:40
Sorunu çözdüm.
Maalesef problem repeater'ımdan kaynaklanıyormuş. Servise götürdüm ve bazı devrelerin yanması sonucu repeater %40 verimle çalışmaya başlamış. Anlık elektrik kesintileri buna sebebiyet verebilirmiş. Bence gayet mantıklı çünkü yakın zamanda bir gecede  3-4 kere elektrik kesintisi yaşandı.

Her neyse, servisten yeni bir repeater aldım ve sorunsuz çalışıyor. Bağlantı sorunum çözüldü. Konu kilitlenebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok