Çok fazla bir şey demiyeceğim savnunmamı kısa tutacağım. Öncelikle Metagaming den bahsediceğim, Aidan ve Dragan karakterine telefon konuşmalarında ahkam kesip telefonları yüzlerine kapatıp ileri geri konuştukları için Aidan ve Dragan karakterleri doğal olarak sinirleniyorlar ve konumlandıkları sokağa gidiyorlar. Dragan karakteri her ihtimali göz önüne olarak silahını hazırda tutuyor çünkü silahların çekileceği çok baris belliydi ve Aidan karakteri silahını çekince otomatik olarak Dragan da silahını çekip ateş etmeye başlıyor. Bunun neresinde Metagaming var onu çözemedim, Bir diğer konu ise DM biz sadece sorun yaşadağımız kişileri vurup ayrıldık, orada bulunun herkesi vurmadık. Bize ahkam kesen iki kişiyi vurup çıktık. Ayrıca şunuda belirtmek isterim IC olarak anlaşılan silah ticaretini Melviena Pearson karakteri sürekli olarak **PM** üzerinden hadi artık DM gideceğiz silah lazım gibisinden sözler etmeye başladı. Buda benim rollerimi baltalamak oluyor bugün adam akıllı bir rol yapamadım kanıt olarak da gerekli ss leri alt tarafa koyacağım.

Dragan karakterine ahkam kestiği yeride göstereyim.