Konu: Tigor_Behramyan-CarJack  (Okunma sayısı 221 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.02.2021 15:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tigor_Behramyan-Quixes

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15/02/2021-15:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Jack

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker mesleği için yaklaşık 10 dakika tır bekledim tır geldi bindim motoru açarken bu arkadaş gelip araçtan attı ve gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 15.02.2021 17:34
Dostum normalde o tır ile yük verip gidiyordum, her seferde aynıydı, yükümü bıraktığın an benim tırım spawn olduğunda sen bindin. tıra yaklaştığımda sen binmiştin ve F ye basıp otomatik binmeye salmıştım, seni tırdan attı ve üstüne çok düşmediğin için pek takmadım, etrafta tır vardı zaten onları alıp devam edersin diye düşündüm. Yaptığımın bir hata olduğunu biliyorum özür dilerim, dilersen sana o tır kazandığım bütçeyi verebilirim. Bu seferlik cezaya gerek yok diye düşünüyorum.

#2 - 15.02.2021 17:35
Her durumu ceza ile kötü son ile bitirmeye gerek yok diye düşünüyorum, Uzlaşma yapıp bu şikayeti ortadan kaldırabiliriz.

#3 - 16.02.2021 04:34
Özür diledim zaten, hatamın farkındayım, Yetkili arkadaş bu seferlik uyarsa yeterli. Teşekkürler

#4 - 16.02.2021 08:10
Önemli olan benim kazandığım para değil ben orda kaç dakika beklemişim ss de gözüküyor etrafta olmadığı şimdi gelip birde para teklif ediyorsun umrumda değil.Ceza almasını istiyorum.

#5 - 16.02.2021 17:18
Peki ceza alınca ne geçecek eline? Sana iyilik ile bir teklif sunuyorum, Özür diliyorum, buna rağmen hala Ceza'ya meillisin. Yazık başka bir şey demiyorum.

#6 - 17.02.2021 13:26
Merhaba,

Ortada kasti olarak yapılan bir ihlal var. Hatanızı anlamanız güzel, lakin bu durumda tolerans gösterilemez.
Tigor_Behramyan karakteri, Car Jack kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.