Konu: İLLEGAL KURAL İHLALİ (Charles_Lave)  (Okunma sayısı 537 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 09.02.2021 00:32
Bende eklemek istiyorum kisiler legalden illegale yonelebilir o rol esnasinda illegal degildim bunun da bir kaniti yok bu arkadaslarla husumet yasadiktan sonra liderleriyle konusmaya gittim ve illegal birlige girdim yani o sirada illegal degildim illegal olsaydim oraya arkadaslarimi cagirirdim ic den gider adamlara saldirirdim ama polisi aramayi tercih ettim,bende /b ve vcpd rolunde q dan dmitriy isimli kisinin jail yemesini talep ediyorum

#21 - 09.02.2021 17:22
Olay Zacarias Mancebo adlı karakterin anlattığı şekilde gerçekleşti. Buna şahidim ve onaylıyorum.

#22 - 10.02.2021 03:18
Merhaba olay arkadaşın dediği gibi bana bunlardan dolayı şikayet açıldı fakat yeterli kanıtlara sahip olmadıkları için şikayet reddedildi, Konuya gelecek olursak Charles_Lave adlı karakter ihbar vermiştir cezalandırılmasını istiyorum.

#23 - 10.02.2021 03:28
Bende eklemek istiyorum kisiler legalden illegale yonelebilir o rol esnasinda illegal degildim bunun da bir kaniti yok bu arkadaslarla husumet yasadiktan sonra liderleriyle konusmaya gittim ve illegal birlige girdim yani o sirada illegal degildim illegal olsaydim oraya arkadaslarimi cagirirdim ic den gider adamlara saldirirdim ama polisi aramayi tercih ettim,bende /b ve vcpd rolunde q dan dmitriy isimli kisinin jail yemesini talep ediyorum
Merhaba öncelikle legal değildin İl-legalsin ve hala öylesin Markus Nolan isimli karakteri kaçırdınız ve onun motorunu çaldınız buna dahi bi ss yok fakat şahidim var Markus_Nolan isimli karakter’e sorabilirsiniz @Flexman

#24 - 17.02.2021 16:00
Merhaba,

Charles_Lave, yeni karakter adıyla Alan Foster, İllegal Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.