Konu: Marwen Mittermeier H.Ş.  (Okunma sayısı 311 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.02.2021 17:41
ben size ne atıyorum siz bana çizgi film atıyorsunuz sizce bu doğru bir davranış mı? merak edip soruyorum size, eğer savunmanız yoksa admin bekleyelim daha uzamasın konu.

#11 - 15.02.2021 19:25
çizgi film bir alternatif, bana araba hasar testi atıyorsun, ben de emniyet kemeri atıyorum, tam olarak böyle.
« Son Düzenleme: 15.02.2021 19:26 xVirtue »

#12 - 15.02.2021 20:01
çizgi film bir alternatif, bana araba hasar testi atıyorsun, ben de emniyet kemeri atıyorum, tam olarak böyle.

Emniyet kemeri rolün var mı? Olsa bile kaç km hız ile gidiyoruz. Emniyet kemeri bile fayda etmez.

#13 - 15.02.2021 21:37

Emniyet kemeri rolün var mı? Olsa bile kaç km hız ile gidiyoruz. Emniyet kemeri bile fayda etmez.
Neden takıyoruz o zaman? Emniyet kemeri etki etmiyorsa boşuna takıyoruz, madem çarpışma çok etkiliydi karakterin neden EMS tarafından alınmadı? Direk tutukladılar ve götürdüler.

#14 - 15.02.2021 23:29

Neden takıyoruz o zaman? Emniyet kemeri etki etmiyorsa boşuna takıyoruz, madem çarpışma çok etkiliydi karakterin neden EMS tarafından alınmadı? Direk tutukladılar ve götürdüler.

O kadar hızlı bir araçtan hasar almadan kurtuluyorsun, emniyet kemeri fayda etse bile yine hasar alman gerekiyor. Savunmanız bittiyse admin bekleyelim iyi roller.

#15 - 17.02.2021 14:59
Merhaba,

Videodan da görüldüğü üzere çarptıktan sonra şikayeti açan tarafın kaçış fırsatı varken, bunu tanımayıp kaçmanızı kasti olarak engelliyor/çarpıyor.
Bunun üzerine Marwen Mittermeier karakteri, Car Ramming kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.