Konu: Siyahi Kostümleri HK.  (Okunma sayısı 86 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.02.2021 14:08
Siyahilerin oyun içinde kültür gereği sevilmemesi veyahut dışlanması tamam onda sorun yok rol gereği sonuçta fakat, BINCO vb. dükkanlarda bile doğru düzgün sivil tarzı özel siyahi kostümleri yok genellikle çetecilik/mafyacılık(illegal) konular üzerine yoğunlaşılmış gibi. Sivil olan siyahiler ne yazıkki bu kostümlerden almak zorunda kalıyor ve çeteci muamelesi görüyorlar, sizden isteğim siviller için kullanışlı şekilde siyahi kostümleri getirilmeli böylece herkes beyaz karakter açmaya çalışmaz ve şehir içindeki serserilik muamelesi bir kaç tık dahada aşşağılara düşer.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 15.02.2021 14:37
Bu konuda arkadaşa katılıyorum, şahsen ben Zen-G rollerini çok seviyorum fakat düzgün skin olmadığı için beyaz karakter açtım şuanda ve şöyle bir durum var doğru düzgün takım elbiseli Zen-G skinleride yok mafya girecek olan Zen-G karakterler ya yaşına uygun skin alamıyor yada mafya konseptine uygun olmuyor takım elbiseli Zen-G skinleri gelirsede iyi olur.  :o :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 09.07.2021 20:47
Skinler özel talebe göre değil, güncelleme ve güncellemenin temasına göre ekleniyor. Yine de öneri için teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok