Konu: (13.02.2021) Olivia Thomson - Non-RP Driving + CR  (Okunma sayısı 129 defa)

#0 - 13.02.2021 21:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Olivia Thomson @GoldenPasa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.02.2021 - 21:20-21:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR - Non-RP Driving

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tır görevimi yapıyorken sollamaya çalıştığım kişi tarafından taciz edildim. Tırıma çok kez vurdu ve denize atmaya çalıştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Düzgünce saatlerce tır yapıp sonra gelip bu şekilde tüm tadımızın kaçması çok kötü oluyor. En kötü şekilde cazalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 13.02.2021 22:30
Savunmamı yazacağım, lütfen bekleyin.
« Son Düzenleme: 14.02.2021 00:13 GoldenPasa »

#2 - 13.02.2021 23:39
Böyle birşey olması imkansız yanına yaklaştığımda ismim sana da gözükmekte. Yalan şeyler yazmayın.

#3 - 13.02.2021 23:48
Ve şunu da eklemeliyim, öncelikle merhaba sevgili Vice Roleplay'in değerli ve adaletli admin ekibi. Öncelikle şahısın ilk atmış olduğu video kanıtında görüldüğü üzere herhangi bir art niyetim olmadığı, sağ tarafa çekmiş beklerken şahısın arkama bilinçli olarak gelmiş olması açıkça görülebilmektedir.
İkinci video kaydı için, şahıs aradaki mesafeyi korumayarak sanki ben orada yokmuşcasına sürekli olarak arkadan meslek aracı ile taciz etmiştir. Bu durum videoda açıkça fark edilmektedir. Herhangi bir ortak nezaket kuralları kapsamında hareketi bulunmamaktadır.
Üçüncü video kaydına gelecek olursak, şahıs yine kendi gereksiz hırsı ile beni geçmeye çalışırken dönemeç noktasında araçların kendi arasında ki boyutlarının birbirine çarptığını söylemek isterim. Kasıtlı olarak yapmış olsaydım, neden devam etmeyeyim?
Dördüncü video içinde, tır ve tabii ek olarak dorse ile benim açımdan kontrolü zor bir araç, gerek dönüşlerde gerek diğer manevra gerektiren ortamlarda bu sebeple genişten almayı tercih ediyrum. Görüldüğü üzere arkadaşta bu şekilde araç kontrolü sağlamaya çalışmakta. Bu sebeple yolda zik zak çizerek gidiyor gibi gözükmem gayet normal.

Ek olarak belirtmek isteyeceğim, arkadaşımızın bir nevi hırsına kapıldığını. Yarış moduna getirdiğini şikayetten fark edebilmekteyim. Yanılma ihtimalime karşı düşüncelerimi belirtmek istediğimi söylemeliyim. Yaptıklarımın tamamı ile art niyet olmadan, sunucu içerisinde ki ekonomik düzeyimi geliştirmek adına yaptığımı belirtmek isterim.

Son sözü Vice Roleplay Adaletli Admin Kadrosuna bırakmak bu durumda yapabileceğimiz tek şeydir.
Teşekkür eder, iyi geceler dilerim.

#4 - 14.02.2021 00:13
Dışarıdan gördüğüm kadarı ile şikayet açan arkadaş, kendi aracı ile hırs yaparak ilerlemiş. Açıkça ve bariz olarak kendi atmış olduğu videolarda gözüküyor. Sürekli olarak aracı ile çarparak buglu bir şekilde taciz etmiştir. Tır kullanan yetkililer bahsettiğim bugu anlayacaktır. Vice Roleplay Adaletli admin kadrosuna güvenerek beklemekteyiz.

#5 - 14.02.2021 00:17
Dışarıdan gördüğüm kadarı ile şikayet açan arkadaş, kendi aracı ile hırs yaparak ilerlemiş. Açıkça ve bariz olarak kendi atmış olduğu videolarda gözüküyor. Sürekli olarak aracı ile çarparak buglu bir şekilde taciz etmiştir. Tır kullanan yetkililer bahsettiğim bugu anlayacaktır. Vice Roleplay Adaletli admin kadrosuna güvenerek beklemekteyiz.

Bu konu sizi ilgilendirmemekte bu yüzden yorum yapmayınız.

#6 - 14.02.2021 00:19
Ve şunu da eklemeliyim, öncelikle merhaba sevgili Vice Roleplay'in değerli ve adaletli admin ekibi. Öncelikle şahısın ilk atmış olduğu video kanıtında görüldüğü üzere herhangi bir art niyetim olmadığı, sağ tarafa çekmiş beklerken şahısın arkama bilinçli olarak gelmiş olması açıkça görülebilmektedir.
İkinci video kaydı için, şahıs aradaki mesafeyi korumayarak sanki ben orada yokmuşcasına sürekli olarak arkadan meslek aracı ile taciz etmiştir. Bu durum videoda açıkça fark edilmektedir. Herhangi bir ortak nezaket kuralları kapsamında hareketi bulunmamaktadır.
Üçüncü video kaydına gelecek olursak, şahıs yine kendi gereksiz hırsı ile beni geçmeye çalışırken dönemeç noktasında araçların kendi arasında ki boyutlarının birbirine çarptığını söylemek isterim. Kasıtlı olarak yapmış olsaydım, neden devam etmeyeyim?
Dördüncü video içinde, tır ve tabii ek olarak dorse ile benim açımdan kontrolü zor bir araç, gerek dönüşlerde gerek diğer manevra gerektiren ortamlarda bu sebeple genişten almayı tercih ediyrum. Görüldüğü üzere arkadaşta bu şekilde araç kontrolü sağlamaya çalışmakta. Bu sebeple yolda zik zak çizerek gidiyor gibi gözükmem gayet normal.

Ek olarak belirtmek isteyeceğim, arkadaşımızın bir nevi hırsına kapıldığını. Yarış moduna getirdiğini şikayetten fark edebilmekteyim. Yanılma ihtimalime karşı düşüncelerimi belirtmek istediğimi söylemeliyim. Yaptıklarımın tamamı ile art niyet olmadan, sunucu içerisinde ki ekonomik düzeyimi geliştirmek adına yaptığımı belirtmek isterim.

Son sözü Vice Roleplay Adaletli Admin Kadrosuna bırakmak bu durumda yapabileceğimiz tek şeydir.
Teşekkür eder, iyi geceler dilerim.

İkinci videoda fren yaptığınız açık bir şekilde gözükmekte, üçüncü videoda bana vurduğunuz için sollamaya çalışıyorum önüme kırıyorsunuz sağa geçtiğimde suya atmaya çalışıyorsunuz bende düşmemek için ESC yapıyorum. Hâlâ yalan söylemektesiniz.

#7 - 14.02.2021 11:18
Ben arkadaşımızın attığı şikayeti destekleyecek kanıtlara göre savunmamı yaptım, ek olarak gerçekten arkadaşın hırsı ile meslek kastığı görülebilmekte. Gişeleri önünde beklediğim sırada bilinçli olarak arkama gelip çarparak beklemesi bunun en güzel kanıtıdır. Arkadaşı kesinlikle suya atma girişimim olmamıştır. Gta san andreas fiziği gereği bazı yerlerde sorun çıkarabiliyor. Bu konuda ki açıklamamda bu şekildedir.

Vice Roleplay Admin Kadrosu umarım hakkaniyet ve adalet ile bu konuya tecelli edecektir.

#8 - 17.02.2021 15:38
Merhaba,

Eklenen videolar&şikayet konusu detaylıca incelendi. Bu neticede yapılan savunma yeterli bulundu. Bu durumda herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.
Not: ELM modu sunucuda yasaklı, en kısa sürede kaldırmanız gerekmektedir. @TrakyaliGencc

Şikayet kapatıldı.