Ve şunu da eklemeliyim, öncelikle merhaba sevgili Vice Roleplay'in değerli ve adaletli admin ekibi. Öncelikle şahısın ilk atmış olduğu video kanıtında görüldüğü üzere herhangi bir art niyetim olmadığı, sağ tarafa çekmiş beklerken şahısın arkama bilinçli olarak gelmiş olması açıkça görülebilmektedir.
İkinci video kaydı için, şahıs aradaki mesafeyi korumayarak sanki ben orada yokmuşcasına sürekli olarak arkadan meslek aracı ile taciz etmiştir. Bu durum videoda açıkça fark edilmektedir. Herhangi bir ortak nezaket kuralları kapsamında hareketi bulunmamaktadır.
Üçüncü video kaydına gelecek olursak, şahıs yine kendi gereksiz hırsı ile beni geçmeye çalışırken dönemeç noktasında araçların kendi arasında ki boyutlarının birbirine çarptığını söylemek isterim. Kasıtlı olarak yapmış olsaydım, neden devam etmeyeyim?
Dördüncü video içinde, tır ve tabii ek olarak dorse ile benim açımdan kontrolü zor bir araç, gerek dönüşlerde gerek diğer manevra gerektiren ortamlarda bu sebeple genişten almayı tercih ediyrum. Görüldüğü üzere arkadaşta bu şekilde araç kontrolü sağlamaya çalışmakta. Bu sebeple yolda zik zak çizerek gidiyor gibi gözükmem gayet normal.
Ek olarak belirtmek isteyeceğim, arkadaşımızın bir nevi hırsına kapıldığını. Yarış moduna getirdiğini şikayetten fark edebilmekteyim. Yanılma ihtimalime karşı düşüncelerimi belirtmek istediğimi söylemeliyim. Yaptıklarımın tamamı ile art niyet olmadan, sunucu içerisinde ki ekonomik düzeyimi geliştirmek adına yaptığımı belirtmek isterim.
Son sözü Vice Roleplay Adaletli Admin Kadrosuna bırakmak bu durumda yapabileceğimiz tek şeydir.
Teşekkür eder, iyi geceler dilerim.