Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Edgar Rochelle - (bu forum işini bilmediğim için forum IDsini bilmiyorum)
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.02.2021 - 18.45
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NJ CAR DM
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'deki gibi ben Galeride arka plandan mesaj geldiği için "AFK" bıraktım bakın hiç bir yol yok "Away from keyboard"
bıraktım ve 10 saniye sürdü 10 saniyesinin sonunda aracımı çalan bu rol bilmeyen değerli arkadaş, gerçi OOC uyarılarıma rağmen bu hareketleri yaptığı için benim için değersiz arkadaş NJ ve CAR DM yaptı ardından aracımı çalıp oradan uzaklaştı. Beni ezdiği için Kaza-RP uydum ve rolün sonunda buraya şikayetimi açtım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Bakın ben toxic sunuculardan çıkıp burada KEYİF ile rolümü yapmak için kayıt oldum ve oyuna giriş yaptım. Ama böyle kişiler olduktan sonra eğer bu şikayette bile o arkadaş haklı çıkacaksa ben bu sunucuyu kimseye önermeyeceğim, neden derseniz nedenim şu; NJ ve CAR DM yapıldığı halde haklı çıkan bir oyuncu var sizce burada oynamalı mıyız? Gereğini ivedilikle arz ederim umarım en yakın zamanda şikayetime bakılıp hakkı ne ise o yapılır.
Çalınan aracımın ID 164, kim bindi kim çıktı kim içinde konuştu her şeyi ortaya döküp ona göre haklı bir karar verilsin.