Konu: 2 ihlal birden  (Okunma sayısı 112 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.02.2021 15:43
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackson Clogerton  - Gorkemmaf
Olaya dahil olan şahit karakter adı: George Lux - Damian Jerry - Kevin Lux
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.02.2021 18:01
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde /b bölme, rol bilgisi sorgulama.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolde /b bölüyor. Rol bilgimi sorguluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/SIdlF3

Ek açıklamalar(varsa): Yanına 4 kişi gittik, onaylı hoodu değil ve orda tek başınaydı. Sonrasında kafa atıp yere düşürecektim, emote yazdığım sırada emotesizce saldırdı ama bunu ss alamadım. Sonrasında role devam ettik, kendisini normal bi şekilde 4 kişi olduğumuz için yere düşürebildik. Yere düşünce /b den bölmeye ve rol bilgimi sorgulamaya başladı kendisi. 0 rol bilgisi falan dedi ama biz /b kullanmadık, role devam ettik. Sonrasında ordan uzaklaştık. Durduk yere de değil kendisiyle İC olarak tartışmamız var. Orda tek gördüğümüz için intikamımızı aldık. Gayette güzel roldü, açıkcası keyif aldım. Biz ölünce sıkıntı yaratmadık çünkü İC bir olay çıkmıştı ve bu eğlenceli. Kendilerinin amacını anlayamadım, kaybetti diye bunu yapması saçma. Rica ediyorum ihlal yapmayın ve role uyun, eğlenmeye bakın. Son olarak /pm den yazıştığım kişi ile mix yapmıyordum. /soru dan bir şey sordum yani o konu hakkında herhangi bir ihlal yok yanlış anlaşılmasın isterseniz kendisine sorabilirsiniz, konuşmanın başı da var gerekirse ss atabilirim. İyi forumlar.

#1 - 13.02.2021 15:44
Şahitliğimi Onaylıyorum.

#2 - 13.02.2021 15:46
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 13.02.2021 15:48
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 13.02.2021 17:47
Merhaba, olayla alakam yok fakat Görkem samimi bir arkadaşım olduğu için yazıyorum. Şahısla aranızda hiçbirşey yokken gidip DM atıp düşürmüşsünüz.

#5 - 13.02.2021 17:49
Kişiler polise sığınma yapıyor ardından mahalleye gelip rol dellenmesine rağmen bana saldırıyorlar, Damian Jerry karakterini ise 1 gün önce ck ediyoruz rol anlamadığım bir şekilde delleniyor, diğer gün gelip arabayla bize küfrediyorlar.

#6 - 13.02.2021 17:54
Ve olduğum çetenin lideriydim kişi gelip üzerime /piss çekip tükürüyor
« Son Düzenleme: 13.02.2021 17:56 Gorkemmaf »

#7 - 13.02.2021 17:59
Merhaba, @xyusufx37

Konu başlığı ve içeriği, oyuncu şikayeti kurallarına uygun olmadığı sebebiyle geçersiz sayılmıştır. Oyuncu şikayeti kurallarını dikkatlice inceleyip, formata uygun olacak şekilde tekrar düzenli bir şikayet konusu oluşturabilirsiniz.
> https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=93177.0