Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackson Clogerton - Gorkemmaf
Olaya dahil olan şahit karakter adı: George Lux - Damian Jerry - Kevin Lux
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.02.2021 18:01
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde /b bölme, rol bilgisi sorgulama.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolde /b bölüyor. Rol bilgimi sorguluyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/SIdlF3Ek açıklamalar(varsa): Yanına 4 kişi gittik, onaylı hoodu değil ve orda tek başınaydı. Sonrasında kafa atıp yere düşürecektim, emote yazdığım sırada emotesizce saldırdı ama bunu ss alamadım. Sonrasında role devam ettik, kendisini normal bi şekilde 4 kişi olduğumuz için yere düşürebildik. Yere düşünce /b den bölmeye ve rol bilgimi sorgulamaya başladı kendisi. 0 rol bilgisi falan dedi ama biz /b kullanmadık, role devam ettik. Sonrasında ordan uzaklaştık. Durduk yere de değil kendisiyle İC olarak tartışmamız var. Orda tek gördüğümüz için intikamımızı aldık. Gayette güzel roldü, açıkcası keyif aldım. Biz ölünce sıkıntı yaratmadık çünkü İC bir olay çıkmıştı ve bu eğlenceli. Kendilerinin amacını anlayamadım, kaybetti diye bunu yapması saçma. Rica ediyorum ihlal yapmayın ve role uyun, eğlenmeye bakın. Son olarak /pm den yazıştığım kişi ile mix yapmıyordum. /soru dan bir şey sordum yani o konu hakkında herhangi bir ihlal yok yanlış anlaşılmasın isterseniz kendisine sorabilirsiniz, konuşmanın başı da var gerekirse ss atabilirim. İyi forumlar.