Konu: Level  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.02.2021 03:42
Merhabalar, ben fivemden samp'a geçtiğim için samp hakkında pek bir bilgkm yok ve bundan dolayı nasıl level kasacağımı, nerelerden xp kazanıldığını bilmiyorum. Sizce nasıl daha hızlı level kasabilirim ve neler xp kazandıriyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 25.02.2021 04:05
Sunucu içerisinde geçirdiğiniz her 60 dakika için 1 XP kazanırsınız, dolayısıyla XP kazanmak ve level atlamak için sunucu içerisinde herhangi bir şekilde vakit harcamanız gerekiyor. Farklı bir yol ile XP kazanamazsınız, lakin çeşitli yollarla 60 dakikada kazanacağınız XP sayısını arttırabilirsiniz. Sunucuya OOC bakiye yükleyerek Vice Market üzerinden 2 kat veya 4 kat XP satın alabilirsiniz, bu sayede 60 dakikada 1 XP yerine 60 dakikada 2 XP veya 4 XP kazanabilirsiniz ve daha hızlı level atlayabilirsiniz. Bunun dışında çeşitli dönemlerde sunucu tarafından düzenlenen XP etkinliklerinde (2 kat XP veya daha fazla) sunucuda olursanız yine 60 dakika içerisinde daha fazla XP kazanabilirsiniz.

:vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 25.02.2021 05:09
Sunucu içerisinde geçirdiğiniz her 60 dakika için 1 XP kazanırsınız, dolayısıyla XP kazanmak ve level atlamak için sunucu içerisinde herhangi bir şekilde vakit harcamanız gerekiyor. Farklı bir yol ile XP kazanamazsınız, lakin çeşitli yollarla 60 dakikada kazanacağınız XP sayısını arttırabilirsiniz. Sunucuya OOC bakiye yükleyerek Vice Market üzerinden 2 kat veya 4 kat XP satın alabilirsiniz, bu sayede 60 dakikada 1 XP yerine 60 dakikada 2 XP veya 4 XP kazanabilirsiniz ve daha hızlı level atlayabilirsiniz. Bunun dışında çeşitli dönemlerde sunucu tarafından düzenlenen XP etkinliklerinde (2 kat XP veya daha fazla) sunucuda olursanız yine 60 dakika içerisinde daha fazla XP kazanabilirsiniz.

:vice:
peki hangi level kac xp gerektiriyor
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 25.02.2021 09:43
Genel sohbetten konu açmak yerine farklı bir tavsiye vereyim dostum. Öncelikle Vice'a hoş geldin umarım uzun soluklu olur ek olarak Vice'ın ana discord sunucunuda "#destek" kısmı bulunuyor o metin kanalına sormak istediğin her soruyu yazabilirsin. Forumda mesajlar geç görülebilir oradan daha hızlı destek alırsın. Kanalı fotoğraf olarak bırakıyorum.

Bahsettiğim metin kanalı burası, bu metin kanalına tıklayıp aşağıda bırakmış olduğum gibi görünmesi gerekiyor, o kanal istediğin soruyu yazıp destek alabilirsin.

(şuan metin kanalına yazı yazma kapalı nedenini bilmiyorum)

100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
YeahRock,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 25.02.2021 16:42
Merhabalar, ben fivemden samp'a geçtiğim için samp hakkında pek bir bilgkm yok ve bundan dolayı nasıl level kasacağımı, nerelerden xp kazanıldığını bilmiyorum. Sizce nasıl daha hızlı level kasabilirim ve neler xp kazandıriyor.

0/8 1.level. Her saat başı payday de 1 exp gelir. Event haricinde
0/12 2.level
0/16 3.level
0/20 4.level    Dizi halinde 4 er 4 er eklenerek bir üst levele çıkmaktaadır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok