Konu: [08.02.2021] Lena_Lorenz // NON RP  (Okunma sayısı 129 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.02.2021 14:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lena_Lorenz // @gangal58

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 8.02.2021 - 13:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aşağıda göstermiş olduğum kanıtlarda da açıkca görülen bir şekilde saat 13:30 sularında sahildeki GYM'e geldim ve spor yapmak için salona giriş sağladım./gym calis komutunu kullandığımdan itibaren Lena_Lorenz karakteri gelip iki / üç kez ard arda vurdu(İlk attığım SS'e bakıldığında saat 13:26 ve can barım fullken karakter aldığı hasarlardan sonra hp düşüyor).Ardından inmiş olduğum aracıma doğru koşarak sebebini anlamadığım şekilde vurmaya başladı(Video'da belli oluyor).Yine kasıtlı olmadığını düşünerek dikkate almadım ve olağan sporuma devam ettim fakat son kez geldiğinde tekrar karakterime karşı bir güç kullanımı oldu.Son hareketten sonra kasıtlı olarak yapıldığı düşüncesinde olduğum için şikayet açmak istedim.Eğer 13:26'da aldığım darbeden sonra tekrar bir güç uygulamasaydı herhangi bir art niyet aramayıp şikayet açmayacaktım fakat aracıma vurduktan sonra tekrar yanıma geliyor ve karakterime hasar veriyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İki videoyu birleştirdim, ilk attığım videoda aracıma vurmaya başlıyor, ardından yanıma gelip karakterime tekrar hasar veriyor.

#1 - 08.02.2021 15:32
Şahıs orda gym sıramı çaldığı için ıc olarak çok sinirlendim.

#2 - 08.02.2021 16:11
Şahıs orda gym sıramı çaldığı için ıc olarak çok sinirlendim.
Ben içeri girdiğimde sıra yoktu , kimse beklemiyordu, dumbellar boştaydı, sıranı nasıl çalmış oluyorum?Sen sıranı çaldığımı düşünsen bile güvenli bölge sınırları içerisindeyiz, onu da geçtim herhangi bir emote vermiyorsun.

#3 - 11.02.2021 12:18
Merhaba,

Lena Lorenz karakteri, uyarı niteliğinde ufak bir ceza alacak. Aynı durumun tekrarı halinde daha ağır yaptırımlar uygulanabilir.

Şikayet kapatıldı.