Konu: [14.02.2021 - Bjorn_Longard] Powergaming kural ihali.  (Okunma sayısı 96 defa)

#0 - 14.02.2021 02:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bjorn_Longard @MarkZuckerberg

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cyrus_Raslow

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Saat gece 2 suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba şahıs bana hak tanımadan /me kanalından emote veriyor. Bu tarz emoteler yasaktır zaten açıklamada yazmakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://prnt.sc/zeq43a

Ek açıklamalar(varsa): Karar sizde ancak uyarı almasını değil, hapise girmesini istiyorum. Yaklaşık 30 dakika boyunca saçma şekilde işkence rolleri yaptılar.

#1 - 14.02.2021 02:16
Şehitliğimi onaylıyorum.

#2 - 17.02.2021 15:33
Merhaba,

Yaralı konumda olduğunuz vakit size karşı baskı uyguluyor. Sizin karşılık veremeyeceğiniz&karakterinizin ne durumda olduğu ekran görüntülerinde apaçık belli oluyor zaten. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.