Konu: Matthias_Leighmoon  (Okunma sayısı 132 defa)

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#0 - 01.03.2021 13:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matthias Leighmoon - @dOise

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Thrall Mabel Rosetta

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.28 1.03.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Non-RP Araç Sürüş, Rol Bölme ve Hatalı Araç Kullanma
CEZASI: Bir karakter daha önce Non-RP Araç Sürüşten cezalandırılmadıysa standart bir ceza alır. Ancak ikinci/üçüncü cezadan sonra kişinin cezaya rağmen yanlışlara devam ettiği için ceza süreci artabilir. Trolling kapsamında değerlendirilirse karakter yasaklanabilir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs arabası ile Ocean bar'ın oraya giriş yaptı, sste gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.03.2021 15:02
Trolling ya da art niyetle yapılan bi'şey değil. Arabamla öne çıkan bir karakterim var, geceleri bi'çok kez giriyoruz zaten, yani çok sık değil ama bu kadar büyütülecek bi'şey olduğunu sanmıyorum cidden. Rahatsız olduklarını zaten IC olarak belirttiler, bekletmeden, daha fazla rahatsız etmeden direkt çıkışımı sağladım. Bilmiyorum artık, neden açtılar? Her neyse, amacım rolü baltalamak ya da onlara rahatsızlık vermek değildi. Dediğim gibi, sadece arabamla öne çıktığım için bi'giriş yaptım, onlara doğru bakıp selam verdim. Rahatsız olduğunu belirtti bi'kaç kişi, ben ise aracımı geri oradan çektim.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#2 - 01.03.2021 15:03
Trolling ya da art niyetle yapılan bi'şey değil. Arabamla öne çıkan bir karakterim var, geceleri bi'çok kez giriyoruz zaten, yani çok sık değil ama bu kadar büyütülecek bi'şey olduğunu sanmıyorum cidden. Rahatsız olduklarını zaten IC olarak belirttiler, bekletmeden, daha fazla rahatsız etmeden direkt çıkışımı sağladım. Bilmiyorum artık, neden açtılar? Her neyse, amacım rolü baltalamak ya da onlara rahatsızlık vermek değildi. Dediğim gibi, sadece arabamla öne çıktığım için bi'giriş yaptım, onlara doğru bakıp selam verdim. Rahatsız olduğunu belirtti bi'kaç kişi, ben ise aracımı geri oradan çektim.

Sana trolledin gibi bir şey söylemedim dostum, kuraldan kopyaladım onu ben.
Yasak bir şey diye biliyorum o yüzden açtım

#3 - 02.03.2021 19:55
Merhabalar, @dOise kullanıcısının yaptığı savunma değerlendirildi. Savunma geçerli.

İyi forumlar, şikayet kapatıldı.