Konu: Jayvion_Brooks (Ortak nezaket)  (Okunma sayısı 129 defa)

#0 - 12.02.2021 13:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Jayvion_Brooks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olay yerinde 10 kişi vardı fakat kişi pm üzerinden benimle iletişime geçti.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 12.01.2021 12:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Merhabalar kişiler önceden bizlere Brawl rolleri esnasına pompalı ile ateş ettiler ben kendilerini pm üzerinden uyardım brawl rollerine bu şekilde girerseniz hem birliğiniz hem ceza alırsınız dedim ve kendilerine ıcc deki düşmanlığımız gibi yaklaşamdım ss deki gibi kanka gibi kelimeler kullandım kişi benim serverda yeni olduğumu sanarak aklınca eleştirip inceltici ve alaycı sözlerde bulundu Cezasını çekmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A https://hizliresim.com/AB7NjE

Ek açıklamalar(varsa): N/A Kişi Leveli aklınca yüksek olduğu için kendini oyun içinde bir şey sanıyor ve aklınca bizimle alay ediyor kendisi bizimle dalga geçeceğini falan sanıyor bunun için gereğinin yapılmasını istiyorum.

[/div]

#1 - 12.02.2021 14:20
Selamlar, orada zaten onlarca ihlal yaptığınız için ve rol ortasında bu ihlalleri önemsememe rağmen pm attığın için böyle bir girişimde bulundum. Daha önce yasaklanan karakterinde yaptığın rolleri rahatsız ettiğin (biz dahil) yüzlerce kişi biliyor. Yaptığın ihlallerle o kadar kabarık sicille yasaklanmadığına dua etmelisin. Eve döndüğümde size zaten yaptığınız tonca ihlalden dolayı şikayet açacağım. 18th diye birlik açmışsınız, birlik tanıtımınız dahi olmamasına rağmen discorddan sürekli olarak mix yaparak onaylı hoodu olmayan herkese sataşma girişiminde bulunuyorsunuz, yarınız beyaz mafya rolü yarın siyahi çeteci rol yapmaya çalışıyor, fakat sonuç ortada. Sizin gibi oyuncular sadece bu sunucunun kalitesini düşürüyor, geldiğiniz yerlere benzetip insanların rollerini baltalamayın lütfen.
« Son Düzenleme: 12.02.2021 14:27 favellakubibackinbusiness »

#2 - 12.02.2021 18:54
Merhaba,

Jayvion_Brooks karakteri, PM Üslup kapsamında ceza alacak. Aynı durumun tekrarı halinde daha ağır yaptırımlar uygulanabilir.
Ayrıca, ekran görüntüsünde Garcia Casillas'ın da kışkırtıp üslubunu bozduğu görülüyor, aynı şekilde cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.