Kendisi kodeslerde bana vurmaya başladı daha sonrasında burası GBİ olduğu için ve karşımızda 2 polis memuru durduğu için "durucak mısın?" diye bir soru sordum. O da "Hayır" diye cevap verdikten sonra bende ona böyle bişey yazdım gördüğünüz üzere bu onun da hatası bulunuyor. Ben hatam yok demiyorum + olarak hatamı kabulleniyorum fakat ben buradan jail alıcaksam aynı şekilde onun da alınmasını talep ediyorum. Güvenli bir bölgede bana saldırıyor + elinde gördüğünüz gibi kelepçe de görünüyor sste iyi geceler iyi çalışamalar dilerim.
Alıntı yapılan: ArthurDrugS - 07.02.2021 23:17Kendisi kodeslerde bana vurmaya başladı daha sonrasında burası GBİ olduğu için ve karşımızda 2 polis memuru durduğu için "durucak mısın?" diye bir soru sordum. O da "Hayır" diye cevap verdikten sonra bende ona böyle bişey yazdım gördüğünüz üzere bu onun da hatası bulunuyor. Ben hatam yok demiyorum + olarak hatamı kabulleniyorum fakat ben buradan jail alıcaksam aynı şekilde onun da alınmasını talep ediyorum. Güvenli bir bölgede bana saldırıyor + elinde gördüğünüz gibi kelepçe de görünüyor sste iyi geceler iyi çalışamalar dilerim. Ekran görüntün var mı?
Alıntı yapılan: Peaven - 07.02.2021 23:19Alıntı yapılan: ArthurDrugS - 07.02.2021 23:17Kendisi kodeslerde bana vurmaya başladı daha sonrasında burası GBİ olduğu için ve karşımızda 2 polis memuru durduğu için "durucak mısın?" diye bir soru sordum. O da "Hayır" diye cevap verdikten sonra bende ona böyle bişey yazdım gördüğünüz üzere bu onun da hatası bulunuyor. Ben hatam yok demiyorum + olarak hatamı kabulleniyorum fakat ben buradan jail alıcaksam aynı şekilde onun da alınmasını talep ediyorum. Güvenli bir bölgede bana saldırıyor + elinde gördüğünüz gibi kelepçe de görünüyor sste iyi geceler iyi çalışamalar dilerim. Ekran görüntün var mı? Daha sonrasında sana beni düşürür müsün dediğimde olayı kavradığın ve ceza alıcağını anladığın zaman durduğun için hayır ekran kaydım yok.
Alıntı yapılan: ArthurDrugS - 07.02.2021 23:24Alıntı yapılan: Peaven - 07.02.2021 23:19Alıntı yapılan: ArthurDrugS - 07.02.2021 23:17Kendisi kodeslerde bana vurmaya başladı daha sonrasında burası GBİ olduğu için ve karşımızda 2 polis memuru durduğu için "durucak mısın?" diye bir soru sordum. O da "Hayır" diye cevap verdikten sonra bende ona böyle bişey yazdım gördüğünüz üzere bu onun da hatası bulunuyor. Ben hatam yok demiyorum + olarak hatamı kabulleniyorum fakat ben buradan jail alıcaksam aynı şekilde onun da alınmasını talep ediyorum. Güvenli bir bölgede bana saldırıyor + elinde gördüğünüz gibi kelepçe de görünüyor sste iyi geceler iyi çalışamalar dilerim. Ekran görüntün var mı? Daha sonrasında sana beni düşürür müsün dediğimde olayı kavradığın ve ceza alıcağını anladığın zaman durduğun için hayır ekran kaydım yok.