Kimsenin kimseyi dolandırdığı yok. Calton Heights şirketinden elit paket satın aldın. Ödemen de her hafta düzenli olarak yapılacaktı.
Calton Heights projesi ic olarak Thomas Baldovini ve onun altında çalışan John Patriarca'ya bağlıydı. Yaptığımız rol ''saadet zinciri'' rolü. Bu da bu iş ile düzenli olarak uğraşacak bir kaç isim istiyor.
@vatansever yani Salvatore Abati ic de Isabella Abati karakterini Calton Heights projesinin başına geçirmişti. Gerekli ödemeler ve ıvır zıvır işleri Isabella Abati karakterine ait bir işti. Isabella karakteri de ck oldu. Tabiki Thomas Baldovini ve John Patriarca'da Calton Heights projesine dahildi fakat Isaballa karakteri kadar hiç bir zaman aktif olmadılar. Daha çok pay alan taraflar oldular.
Isabella karakteri CK oldu. Bu da Calton Heights ödemelerinin aksamasına sebep oldu. Kişi her hangi bir mix yapmadan ic olarak bana ulaştı. Yaptığı bir kural ihlali yok fakat bizim de yaptığımız bir kural ihlali yok.
Sonuç olarak bu rolü ic ya da ooc kimseyi dolandırmak için yapmadık. Kişi bugün bana ic olarak sms atarak ''sizi şikayet edeceğim'' dedi. Ben bu sırada kodeste sorgu rolü bekliyordum ve telefon kullanamadığım için cevap veremedim.
Sonuç olarak kişi bana sms atarak ''sizi şikayet edeceğim'' dediğinde bunu ic yapacak sanmıştım. Fakat ooc olarak şikayet açmış. Biraz önce yazdığım gibi kimsenin kimseyi dolandırdığı yok.
Thomas Baldovini karakteri SFCF oluşumunda high rank bir karakter. Teğmen Kennedy yani Manifesto'da oluşuma yönelik bir operasyon yaparak Thomas Baldovini ve Salvatore Abati karakterine karşı soruşturma başlattı ve karakterleri sorgu için tutukladı. Bu da ailenin panik olmasına yol açtı ve açılan mekanlar dahil çoğu iş askıya alındı. (50 saattir kodesteyim?)
Dolandırıcılık olmadığına dair bir kanıt olması açısından zamanında senin adına birlik discordunda açtığım yerin fotoğrafını aşağıya koyuyorum.

Bu IC ilerleyen bir konu ve hakkını IC de aramanı tercih ederdim. Çünkü ic den bana attığın sms'ten yola çıkarak bu işi gerçekten IC çözeceğini düşünmüştüm.
Sonuç olarak kişiyi ne ic ne de ooc olarak dolandırmaya yeltenmedik. IC'de gelişen olaylar yüzünden kişinin parası yatmamış. Bu durumlara örnek olarak; Isabella Abati'nin CK olması, Thomas Baldovini ve Salvatore Abati'nin kodeste olması, ailenin yüksek kademeli karakterlerinin içeri girmesinden ötürü doğan panik durumu ve işlerin aksaması örnek olarak verilebilir. Bu noktada kişinin IC ya da OOC olarak dolandırılmadığı halde yaşadığı sorunları ve gecikmeli ödeme sorununu IC çözmesini beklerdim.
5k için ne ooc ne de ic jailler yiyecek insanlar değiliz fakat senin burada açtığın şikayetler öyle bir algı yaratılmasına ve bizim toxic görünmemize sebep oluyor.
Ayrıca yönetime iletmek istediğim bir mesaj var. Fazla detay vermeyeceğim fakat birkaç seferdir suçum olmadığı halde haksız ceza alıyorum. Buna rağmen toxic olmamak adına sakinliğimi koruyarak sesimi çıkarmıyorum fakat sunucuda tonla sorun yaratan insanlar varken inatla, rol yapmaya çalıştığım halde bu olayların bana sekmesi gerçekten canımı sıkıyor.
Sadece lütfen diyor başka da birşey yazmıyorum.