Konu: VCPD Rolünde q  (Okunma sayısı 236 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.02.2021 17:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Corbin_Cruse [Maske 21791] @enes006

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Valentino Lave @umutkrsnsr Jack Adams @temo24 Arnold Mcville @Massimo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
VCPD rolünde q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi soygun yaparken yakaladık polisi çağırdık polisi duyunca q attı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
[00:50 den sonrası başa sarıyor]
&ab_channel=Halit

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.02.2021 20:17
Merhaba olayla hiçbir alaakam yok fakat kişi illegal roller yapıyor sicili var nasıl polise şikayet edebiliyor anlamış değilim?

#2 - 06.02.2021 21:06
Merhaba olayla hiçbir alaakam yok fakat kişi illegal roller yapıyor sicili var nasıl polise şikayet edebiliyor anlamış değilim?
Şikayet açılınca mafya birliğinden çıkmış, loglara bakılırsa illegal birliklerde oynadığı, illegal rol yaptığı görülebilir. Bu konu hakkında çokca şikayet var, kişinin ceza almasını talep ediyorum.

#3 - 07.02.2021 00:26
Polisler Bana evimin soyulduguna dair haber verdi polisleri geldiğimde polisler evdeydi kişi kaçmıştı polise haber vermek zorundaydım yani burada illegal rol kuralına dair bir şey yoktur.

#4 - 07.02.2021 14:55
Ben o rolde internet bağlantısından dolayı oyundan düştüğümü belirtmek istiyorum ek olarak 5 dakika sonra oyunu tekrar girdiğimde kimse yoktu bende kendimi evden çıkarttırdım ve o rolde sahit karaktere yazılan bir karakter rolde bulunmamaktaydı polisi duyunca q attı diyorsunuz ama bilinçli bir q değil.

#5 - 07.02.2021 14:58
O roldede yapılan hatalardan birisi ben eve girdiğimde şahısların çok uzakta olmsasına rağmen kapıyı kilitlemeleri.

#6 - 07.02.2021 15:18
Eklediğim polisler ve valentino lave şahidimdir chate'de görüldüğü üzere kendi isteğiyle oyundan çıktı polislerle birlikte 6-7 dakika bekledik evde kime gelmeyince gittik hatta kardeşim[İC] evde kaldı 10 dakika kadar bekledi toplamda 16-17 dakika bekledik giren olmadı 5 dakika sonra girdiğine dair ss varsa atsın buraya.

#7 - 08.02.2021 12:35
Merhaba,

Corbin_Cruse karakteri, IC Hapis süresi de eklenerek cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.