Konu: Mario_Massive  (Okunma sayısı 244 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.02.2021 23:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mario_Massive @Vorkant

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Arnold Armando_Hernandez

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3.02.2021 22:55 civarları hemen hemen SS lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Non rp GYM hırsızlığı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ben GYM de bugün 3.02.2021 20 kere bayıldım. her gelen çalışırken vuruyor bayıltıyor GBI yapıyor geçtim bunu, GYM de aracım çalınıyor düz kontak ile herkes görüyor çalınınca söylüyor hepsine şikayet açmaktan bıktım geçtim bunuda, bu arkadaş 3 level arkadaşından yardım alarak servere giriyor ve sıra çalıp non rp yapıyor yani admin ben bezdim bu böyle olmaz güvenli bölgelere yeni kurallar gelmesi lazım izlenmesi lazım çok ihmal ediliyor. GYM sıramı çalıcağını bilemediğim için çalışırken ss almadım arkadaş kopyalamış benimki bitince bi anda /gym calis yapıp çalıyor ve sistemsel birşey diyor ben kriz geçiricem artık kaç kişiye şikayet açayımki?

« Son Düzenleme: 05.02.2021 05:25 Thorin the dealer »

#1 - 04.02.2021 00:40
Öncelikle merhabalar olayı sonuna kadar izledim.Şikayet edilen taraf kesinlikle haksız.Çünkü arkaya geçmiş ve rolsüz bir şekilde /gym calis spawnlıyor.Tamam bazen bende rolsüz geçiyorum fakat kimse olmadığı zaman yapıyorum bunu.Şikayet açan tarafın haklı olduğunu düşünüyorum ve arkadaşa da katılıyorum.Güvenli gölgelerde can gitme olayının kalkması gerek yada yumruk ve silahlı silah kullanmanın yasak olması gerek.Ve bir yerde birden fazla tezgahında olmaması gerektiğini düşünüyorum.Şikayet açıcal taraf belliki kuralları bilmiyor ancak kuralları bilmiyor diyede insanın rol zevkini bozamaz.Eğer bir şeye emek veriliyorsa onun 1 saniyesi bile değerlidir.Teşekkürler saygılarımla...

#2 - 04.02.2021 13:22
Olay ile alakam yok ancak GYM'miz bittiği zaman anında /gym calis yaparak sıra çalıyorlar, bu cidden sinir bozucu. PM'den uyarınca da pm- yapıp gym'sine devam ediyor.

#3 - 06.02.2021 13:07
Merhaba,

Savunma yapılmamış, bunun üzerine Mario_Massive karakteri, NonRP kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.