3 Mayıs Pazartesi GünüVadim Ivanko, zevkine ve kadınlara düşkünlüğü ile bilinir piyasada. İşinin gereği de böyle olmayı gerekiyor pek tabii. Şehrin ilgi çekici barlarından Berlin Bar'da locasında epey bir para harcadığı görüldü. Küstah hareketleri ile mekânda pek tutulmadı. Tam olarak eğlenememişti. Sahile çok yakın olan Gentilini Bar'a doğru aracını sürdü. İçeriye girdiğinde yarım yamalak İngilizcesi ile kaba bir şekilde insanlara davrandı. İki kelimesinden birisi küfürdü. En çokta dilde küfürlere hakimdi. Mekân çalışanlarının etrafını sarmasından sonra oradan çıkmak zorunda kaldı. Dostu Olly ile Idlegas'ın hemen oradaki Hotdogcıya yemek yemek için durdular. Yarım yamalak İngilizce dili ile satıcıyı çileden çıkarttı. Adamın terslemesi ile tercümanlığını yapan Olly, ona sakin olmasını söyledi sürekli. Vadim ise etrafa paralar saçtı ve insanları aşağıladı. Küstah hareketlerine devam ediyordu.
4 Mayıs Salı Günü Yeni bir güne merhaba! Telefonunda sürekli anlık düşen bildirimlerini kontrol etti sarhoş kafasıyla. Saat 22:00'da açılacak olan Orange Bar'ı not etti ve saatin yaklaşmasıyla birlikte oraya yollandı. Kapıdaki afro-amerikalılara hiç üstüne düşmeden 5.000$ bahşiş verdi. Kalabalık bir grup halinde gelen afro-amerikalılar tarafından oradan dışlandı. Tam o esnada onu oradan çıkartmaya çalışan garsona kafa attı Vadim. Grup üyeleri ise o karmaşa içerisinde Vadim'in üstüne çullandılar ve onu yere serdiler. Ardından karşı tarafa locaya geçen Vadim, striptizci kadınların üzerlerine para saçtı. Mekân çıkışı, yaralı ve sarhoş bir şekilde peşine üç araba takıldı. Alkolün etkisiyle birlikte ışıkların orada kaza yaptı ve araçtan inip diğer adamlar ile sıcak bir çatışmaya girdi. Yaralandı ve ardından olay yerine polisler intikal etti. Diğer adamlar kaçtı ve Vadim'i polis yakaladı. Hastanede bir süre istirahat etti ve gözaltına alındı.
5 Mayıs Çarşamba GünüHer tarafında ağrı ve yara bere içerisinde bir aracın koltuğunda uyandı. Gözlerini açtığında akşam oluyordu. Dostu Olly ile son olayları tartışmak için Gentilini Bar'ın yolunu tuttu. Vadim epey bir tedirgindi. Ama zevklerinden ödün vermiyordu. Little Italy'nin orada takip ettiğini düşündüğü bir Jeep'e yolun ortasında durup birkaç el ateş açtı. Gün boyu sarhoş bir şekilde Brystal'in orada alkollü araba kullandı. Birkaç insana çarpmamak için son anda durabildi.
6 Mayıs Perşembe GünüAracının gece hasar görmesiyle bir garajı ziyaret etti. Adı Team75' idi. Afro-amerikalı bir adam ile fiyat konusunda anlaşırken ufak tefek sürtüşmeler oldu. Yanında o esnada bulunan arkadaşı Aleksandr sakinliğini korudu ve biraz daha iyi seviyede bildiği İngilizcesi ile arayı ısıtmaya çalıştı. Adamın küfretmesiyle birlikte sinirler gerildi ve Vadim ile Aleksandr adamı orada vurdular, kamera kayıtlarında yüzleri ve araç model ve plakası net bir şekilde gözüküyordu. Banton Motel'in oradan geçiş sağladıklarında yolda gördükleri fahişelere laf attılar. Sokağın dibinde takılan birkaç serseri bunu yediremeyip Vadim ve Aleksandr'ın üstüne yürüdü, araçlarını çizdiler. Vadim bunun üzerine gerildi ve araçtan inip adamların üstüne kurşun yağdırdı. Adamları yaralayıp olay yerinden tüydüler.
El Corona bölgesine direksiyon çevrildi ve oradaki serseriler ile biraz sohbete duruldu. Kadın ayarlamaları için görüşüldü ama Vadim heriflere pek güvenmeyip geri durdu.
7 Mayıs Cuma GünüBu kadar beladan sonra olacağı buydu! peşine takılan bir çete onları El Corona bölgesinde sıkıştırdı. Yanında olan Olly ve Aleksandr ile birlikte onları düşürdüler. Las Venturas'ta bir kasabada onları esir tuttular. İki yoldaşını orada kafasına sıkarak öldürdüler. İki yoldaşının cesedi ile birlikte bir gece boyunca orada tutuldu.
8 Mayıs Cumartesi GünüGözlerini açtığında başında aynı siyahi grup vardı. Onu apar topar çıkardılar, ellerindeki ve ayaklarındaki ipleri çözmeden onu bir hediye paketi gibi araca bindirdiler. Uzun bir yoldu... Aracın motor sesi kesildiğinde etrafına baktı ve kulağına boğuş şekilde gelen sesleri duydu. Sesler Arapçayı andırıyordu ve korktuğu başına geldi. Vadim'i alıkoyan çete onu İranlı örgüte teslim edecekti. Ödül alışverişinden sonra Vadim onların önüne atıldı. Kendi çaplarında yaptıkları ölüm eğlencesinden sonra onu koşturdular ve arkasından şarjör üstüne şarjör boşalttılar. Ünlü menajer ve yönetmenimizin hayatı bu hikayede son buldu...
Hotline görevini başarı ile tamamlayan
5-Deuce Hoover Gangster Crips birliğini tebrik ederiz.