Konu: GBI Sığınmak,Pablo_Esbocce.  (Okunma sayısı 122 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.02.2021 22:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Pablo Esbocce gokocopro
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:04.02.2021 21:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:. Polis tarafından ya da rakip illegal oluşum tarafından aranan karakterler bu tarz rollere sığınmak adına dahil olamaz.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Pablo_Ecbocce ile önceden kavgalıydık bu adamı ben tek düşürüp kavga etmek istiyodum dövmek falan,bu arkadaşı takibe almaya başladım ve arkadaş Sunshine Oto GBI bölgeye sığınmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://www.youtube.com/watch?v=66fh_oKj61M

Ek açıklamalar(varsa):Yok.

#1 - 05.02.2021 20:57
Öncelikle merhabalar konu benimle ilgili değil fakat şikayetçi olduğunuz kişi benim arkadaşım, videonun devamını da atar mısınız lütfen, kişi orada afk bırakmadı ilerledi fakat siz videoyu kesmişsiniz. Devamını da atmanızı bekliyorum iyi oyunlar/iyi roller.

#2 - 05.02.2021 21:28
Merhaba orda afk kalmadım videoyu durdurduğun yerden sonra devam ettim telefondan mesaj atıyordum birine orada durduğum yerleri koymuşsun videonun devamını da atmanı bekliyorum.

#3 - 06.02.2021 10:58
Hiçbir problem yok. Adam normal yolunda gidiyor siz peşine takıldınız diye durmak zorunda ya da o rolü yapmak zorunda değil, dolanıyor, kendi işine bakıyor. K&A.