Konu: Asaf Brown-Cesaer Cowman-Keon Phenez-Anthony Byrd-Birden çok ihlal  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.02.2021 16:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Asaf Brown @fikkobaba06 Cesear Cowman @NoWAlpha    Keon_Phenez @bayraktar2344 Anthony_Byrd
@Joseph_Williams

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'lerde mevcut olan birlik üyelerim.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Birlik 10 gün ihlali,DM,Refuse RP,Fear RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler sabah geldi EL Corona bölgesine karşımıza geçtiler oradan bize sürekli olarak bağırıp sataştılar.Bizde güzel bir rol çıkması için kaldırımlardan karşı karşıya sözlü olarak atıştık.Kişiler agresif yapacağı belli olduğunda dedim ki gece 00:00'da freestyle kapışalım kazanan bir daha bu tarafa gelmesin.Bu sözleri söylerken arkadaşlardan bir tanesi beni ittirdi sürekli roleplay olduğu için bende omuzundan ittirdim.Kişilere bize saldırdı, aralarından bir kişi ile PM'den olayı konuştum arkadaş benden özür diledi, şikayet açmaktan vazgeçtim.Ancak tekrar aynı harakette bulundular.Kişiler geldiğinde PM' yerine /do'dan bilerek belirtim birine söylerim diğeri duymadığı için aralarında kontakta kalmaları için.Belirttiğim halde kişiler saldırdı.SS'lere dikkatli bakarsanız bütün roleplay orada gözüküyor.Kişiler bunları yaparken onlardan sayı olarak üstünüz, FEAR RP ihlalindede bulundular.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Belli bir süre geçtiken sonra;

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.02.2021 16:32
Olayı anlatıyorum ve savunmamı yapıyorum Asaf Brown olarak, ilk ss de üç kişi gittik ve kavga rolü döndü arkadaşları dövdük ve gittik, sonradan tekrar gelinmiş ben orada yoktum ve bir hatam da yok, diğerleri sonradan gitti mi bilgim bile yok kaç saattir mahalledeyim dediğim gibi sadece ilk kavgada vardım kural ihlali yapan ben değilim sonradan giden bilginize, sslere bakınırsanız zaten olayların arasında ki saat farkını anlarsınız, orada brawl olacak mıydı bilgim bile yoktu yani bir anda saldırdı herkes birbirine bana yumruk gelince bende karşılık verdim olay bu.
« Son Düzenleme: 06.02.2021 16:40 fikkobaba06 »

#2 - 06.02.2021 16:45
Kişilerin bulunduğu oluşum rütbeleleri ile iletişime geçtik.Kişiler ile anlaşıldı şikayeti  geri çekiyorum. Herkese iyi forumlar. :)

#3 - 06.02.2021 18:53
İyi forumlar, K&A.