Konu: ( Unexpec0 Razmik_Vartanyan) DM Şikayeti  (Okunma sayısı 183 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.02.2021 01:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Unexpec0  Razmik_Vartanyan

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/02/2021 00:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:6-)

Alıntı
DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan tüm ihlalleri açıklayınız: Öncelikle Merhabalar kişiler ile ufak bir role girdik ardından Razmik beni işaret edip gelceğini söyledi bende ee dedim sonra yanındaki adam ile ufak bir tartışmaya girdik ardından bende küfür edince sıkmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/770360910984118312/811356889710460999/sa-mp-324.png N/A

Ek açıklamalar(varsa):-

« Son Düzenleme: 17.02.2021 01:14 Hgrost »

#1 - 17.02.2021 02:04
Yanındaki adam olarak bir cümle yazacağım.

Biz tartışmadan bir dakika önce Razmik'e küfür ediyorsun. Daha sonra seni başından salıyor, araca binecekken araç ile yanımıza gelip devam ediyorsun. Ben sana küfür ettiğimde de hiçbir şekilde umursamadan küfür edebiliyorsan ki orada iki kişiyiz (karşındakilerin kim olduğunu bilmeden veya bilerek) tam olarak da alacağın cevap bu olacaktı. Küfür yağdırayım, adamlar vurduğunda da DM olsun. Çok yanlış mantık.

#2 - 17.02.2021 02:19

SS'de her şey mevcut, şahıs rolün öncesini atmamış. İyi görevler.

#3 - 17.02.2021 16:03
Merhaba,

Yapılan savunma yeterli bulundu. Agresif rolde bulunmadan önce karşınızdaki karakterleri iyi tanımalısınız. Orada size karşı üstünler, bir baskı uygulamıyorlar&hakaret ediyorsunuz. Sözlü uyarıya rağmen de aynı davranışları sürdürüyorsunuz. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.