Konu: [05.02.2021 - Andre Cruse] BUG ABUSE - HAKSIZ KAZANÇ  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.02.2021 20:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andre Cruse - @Monky

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.02.2021 - 19:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-BUG ABUSE

2-HAKSIZ KAZANÇ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 05.02.2021 tarihinde saat 19:51 sularında Las Colinas bölgesinden geçiyordum ve Andre Cruse karakterini maskeli bir şekilde gördüm. Las Colinas da 198 kapı numaralı evin sahibi Ares Cruse olarak gözüküyor ve ev kiracısı Andre Cruse bu bağlamda kişilerin birbirlerini hem IC hem OOC olarak tanıdıklarını anlamak pek zor olmuyor.(Bu durumu IC'ye yansıtmadım.) Andre Cruse karakteri yani Monky burada haksız kazanç elde ediyor. Kendi evini ya da bir arkadaşının evini soyduğunda tadilat parası kazandığı paradan az olduğu için kendi evlerini  soymayı tercih ediyor ve bu da Bug Abuse/Haksız kazanç oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Son günlerde sürekli olarak bu tarz durumlar ile karşılaşıyorum, illegal rol yapan oyuncular sürekli olarak kendi evlerini soyuyorlar ve IC olarak "Eşya taşıyordum, zaten ev bana ait" gibi cümleler kuruyorlar ve suçu IC olarak kendileri üzerinden atıyorlar. Vice Roleplay sunucusunun kesinlikle karşı olduğu haksız kazanç, bug abuse gibi kavramları göz önünde bulundurmaları gerekiyor.

#1 - 05.02.2021 21:59
Ares Cruse karakteri ile herhangi bir IC kardeşlik rolümüz bulunmamakta sadece kiracısıyım, OOC arkadaşlığımız var sadece ayrıyetten evin kiracısıydım başta daha sonra kiradan çıktım IC olarak evin kiracısı olabilirim ama ev sahibi ben olmadığım için evi soyabilirim anahtar için çok önce kiracısı oldum daha sonrada evi soyup anahtarını içeriye bıraktım ve kiracılıktan çıktım bu yaptıklarım tamamen IC olarak döndü herhangi bir bug yapılmadı. Daha sonrasında da IC olarak evin kiracısından çıktım zaten ama sistemde öyle kalmış ondan da çıkış yaptım.
« Son Düzenleme: 05.02.2021 22:05 Monky »

#2 - 06.02.2021 10:55
Bir problem yok, K&A.