Konu: Agah_Hagopcan | Mülk satışlarında üst limit kuralı ihlali  (Okunma sayısı 145 defa)

#0 - 01.02.2021 00:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Agah_Hagopcan - @OLDHAND

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Natasha_Krilova , Brianna_Biden

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.02.2021 - 00:01-00:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, kişiyle iki gündür bir işyeri uğruna ic olarak tartışıyoruz. Verdant Bluffs'da bir Gece klubum bulunuyor ve hemen dibinde "Sistemsel" satılık bir bar mevcuttu (Interioru vesaire her şeyi hazır). Para topladığım için alacaktım fakat şahıs benden önce davranıp orayı satın aldı. Sistemsel olarak "Mülk değeri" 125.000$ olan barı şahısa satması için ic olarak konuştum ve 150.000$'a satacağını söyledi. Daha sonrasında aradığım da ise şahıs başkasının "175.000" teklif ettiğini ve bunun altına veremiyeceğini söyledi ve bu kişinin "Brienna Biden" karakteri olduğunu söyledi. "Brianna Biden " karakteriyle IC Konuşma yaptım fakat her hangi bir bilgisi olmadığını söyledi. Daha sonra IC olarak kız arkadaşım tarafından kişiyi aratıp kaç paraya sattığını öğrenmek istedim, şahısın söylediği fiyat 180.000$'dı ve bu kurallara aykırı. Sistemsel mülk değeri "125.000$" olan bir işyeri ve hazır interiorlu hiç bir dekorasyon yapılmadı, ruhsatıda bulunmuyor. Kurallarda da belirtildiği üzere dekorasyon harici en fazla "50.000$" yükseltilebiliyor ve şahıs bunu 55.000 dolar olarak söylüyor. Ki ısrar etsek daha da çıkacak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Bu ise ihlalin kanıtı;

Ek açıklamalar(varsa): Numaraları eşleştirerek kişinin olduğunu anlayabilirsiniz. Teşekkürlerimi sunuyorum ve gerekenin yapılmasını arz ediyorum.
Şahısın aynı zamanda "Hileye göz yummak" diye bir yasaklanmasıda mevcut;

« Son Düzenleme: 01.02.2021 00:29 Clay »

#1 - 01.02.2021 00:24
Şahitliğimi onaylıyorum.Şahısın yaptığı kural ihlali sonucu gerekli cezanın verilmesini temin ediyorum.

#2 - 01.02.2021 00:58
Merhaba, hiç uzatmıyorum;
125.000$ (Sistemsel fiyatı)
50.000$(Kar Limiti)
8.000$(Dekor Ücreti)

Bu rakamları toplayınca ortaya çıkan rakam ne peki ? 183.000$. Benim satış fiyatım 180.000$ Sizi toplama işlemi yapmaya davet ediyorum. O mekanı size inadına satmayacağımı IC olarak söyledim, sürekli OOC kanallardan beni rahatsız etmeniz veyahut şikayet açmanız bu gerçeği değiştirmeyecek, savunmam bu kadar.

#3 - 01.02.2021 01:01
OOC Kanallardan sizi rahatsız ettiğimizin kanıtını sunarsan sevinirim.. Dekor fiyatına 8.000$ demişsin fakat hazır interioru olan bir yeri satın alıp kendince dekor fiyatı eklemen ayrı bir garip. Yetkililerin şikayeti inceleyip doğru karar vereceğine eminim. İyi günler iyi roller.

#4 - 01.02.2021 01:09
Ve ayrıca eklemek istiyorum ki savunmada belirtilen dekor fiyatı için verdiği paranın "8.000$" olduğunu söylüyor fakat sistemde ve oyundada geçerli olmak üzere kullandığı dekorun fiyatı 20.000$ fakat kişi hazır interior satın aldı, dediğim gibi barı ben alacaktım fakat kişi erken davrandı. Bu söyleyişiyle de kişinin yetkililerimizi kandırmaya çalıştığını anlayabiliyoruz. (Hileye göz yummakktan bir önceki karakterinin yasaklandığını tekrardan hatırlatıyorum.)

#5 - 01.02.2021 01:37
İş yerini aldığımda bütün nakitim üzerimdeydi,bende diyorum sekiz bin dolara ne güzel ofis almışım, id si 8 miş eksilen paramın farkında bile değilim aydınlattığın için teşekkürler ilan fiyatını artık daha yükseğe cekebilirim. Ben orayı sistemden aldım, aldığımda dekoru olmadığı için içerisine giremiyordum dekorunda kendim yaptırdım. Bu miktarı az ya da fazla soylememin benim için hiç bir karı yok iki şekilde de kuralları ihlal etmemiş oluyorum, bilmiyorum farkindamisin.
Şikayetin açıklama kısmında, hileye göz yummaktan ban yemiş yazıyor, buraya tekrardan aynısını yazmışsın ve yönetimi kandırmaya çalıştığımı iddaa etmişsin vallahi sana pes diyorum. İşlemediğim bir kural ihlalinden beni banlatip iş yerinin sisteme düşmesini bekliyorsun. Ben gerekli savunmamı yaptım, saçma sapan şeyler yazıp kafa sisirmeye gerek yok bekleyelim sonuçlansin.

#6 - 06.02.2021 11:28
Savunma yeterlidir, yaptırım uygulanmayacaktır.