Konu: Boris Aslanov -- 04.02.2021 -- ŞİKAYET.  (Okunma sayısı 113 defa)

#0 - 04.02.2021 23:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Boris Aslanov @sCiEnLy_

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.02.2021 -- 22:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben ortam olarak veya rol ortamı olarak sürekli ve 7-24 Verona sahil GYM'sinde takılıyorum. Spor yapmadığım halde bile sosisli tezgahımı her zaman aynı yere kuruyorum ve masa sandalyelerimi aynı yere koyup rollerimi yapıyorum. Bunu şehirde ki bütün arkadaşlarım veya beni tanıyan dostlarım GYM'den çıkmadığımı ve ortamım orasını olduğunu biliyor, onun üstüne tezgahımı sürekli aynı yere koyduğumu biliyorlar ve tezgahım IC olarak o demirlere bağlı. Arkadaş ortamından Owen ile tezgahın lastik frenlerini kaldırarak kaldırdık ve sürükleyerek GYM'nin dışına bıraktık, SS'de gözüküyor. Şahısı PM'den dostça uyardım fakat role uyum sağlamayıp Sürekli RP kural ihlali yaptı. Şahısın tezgahını GYM dışının orada ki ağaçlara bırakmıştık ve şahıs yaklaşık 15 metre uzaklıktan /me emotesi verip tezgahı eski yerine götürür diye emote verdi bu emoteyi verdiğinde şahısın tezgahın yanında olduğunu görüyorsunuz. Şahısı dostça tekrardan PM atarak uyardım fakat şahıs role uyum sağlamadı ve hatalarını SS alarak şikayetimi oluşturuyorum. Şahısın ceza almasını taleb ediyorum, iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın ceza almasını taleb ediyorum. İyi forumlar, iyi roller.

« Son Düzenleme: 05.02.2021 00:44 sCiEnLy_ »

#2 - 06.02.2021 14:09
Herhangi bir problem yok. K&A