Konu: Vice Eyalet Kanunları - Polis Departmanı ve Yargı Revizesi  (Okunma sayısı 777 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 28.01.2021 00:08
Sonuna kadar katıldığım bir arge, az önce sıcağı sıcağı başıma gelen bir olaydan bahsedeyim kısaca, yolda giderken oyunuma drop girdi polis aracına çarptım. hastane rolleri yapıldı vs. çarptığım kişi ayılmadan direkt olarak 90dk jaile atıldım. ve bana sunulan 2 seçenek vardı. Ya avukat tutucaksın, 45dk jail yiyeceksin ya da avukatsız 90dk jail yiyeceksin. yapılan rollerin aşırı saçma olduğunu düşünüyorum. hiçbir şekilde karşıdaki oyuncuya rol fırsatı sunulmuyor.
Spoiler: GösterGizle

[23:41:08] x: Kararı yine de mahkeme verecek.
[23:43:15] [VC] x adlı polis memuru sizi 90 dakika hapise attı.

[23:43:15] [VC] Sebep: 2.7 Yaralanma İle Sonuçlanan Trafik Kazası
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 28.01.2021 00:18
Çok haklı bir AR-GE sonuna kadar destek.

DESTEK
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 28.01.2021 00:45
Öncelikle çok güzel düşünülmüş ve yazılmış bir ARGE sonuna kadar destekliyorum.

Büro hakkında şunları söylemek istiyorum. Bir sorgu rolü için IC 6 saat gözaltında tutuldum OOC olarak 2-3 gün. Bunun sebebi de sırf dedektif ile benim aynı anda denk gelemememiz, gelsekte dedektifin müsait olamaması. Bunun sonucunda bir polis memuru sorgu rolünü gerçekleştirdi ve 120 dakika jail verdi. Büroda eksik olduğunu düşünüyorum yeterli dedektif bulunmuyor. Bu yazıyı okuyanların içinde, polisiye, dedektifliğe ilgisi olanların büroya başvurmasını şiddetle öneriyorum. Bu sayede avukat ve dedektif eksiği kapanmış olur.

Avukat rolleride çok zayıf kalıyor. Avukat çağırınca yiyeceğimiz jail süresi kadar gözaltında avukatı bekliyoruz. Avukat gelince de suçluyu suçunu itiraf ettirmeye zorluyorlar ve istisnalar hariç müvekkilini savunan avukata rastlamadım.

Gerekli düzenlemeler ve bilinçlendirmeler yapıldığın da her iki tarafın da rol zevkinin artacağından eminim.  :o

Herkese iyi roller :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 28.01.2021 01:09
Kesinlikle katılıyorum. Yanlış anlaşılmasın PD rolü yapanlara hiçbir koşulda kötü sözüm yok ve olmaz da sonuçta hepimiz bu ortama eğlenmek için giriyoruz. Bazı "Polis" arkadaşlar işin gerçekten suyunu çıkarıyor ve rolü elinden geldikçe baltalıyor. Gerek avukat rollerinin tam anlamıyla yapılamaması, bazı polislerin YARGIÇ veya HAKİM gibi (kişiden kişiye göre değişir)  kafasına göre fazladan süreler yazması ve dahası gerçekten can sıkıcı bir durum.

Bazı şeyler sunucuda sistemsel olduğu için bunlar yaşanıyor diye düşünüyorum. Bu tarz şeyler rolle yapılırsa yani diğer oyunculara da imkan sunulursa harika ve tadından yenmez olacağını umut ediyorum.

Umarım bu AR-GE çalışması/fikir onaylanır ve sunucuya uyarlanır.
Herkese iyi forumlar ve roller.  :) :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 28.01.2021 02:40
Gerçekten çok haklı bir AR-GE.  Uzun süre PD rolleri yapmış ve neyin ne olduğunu az çok içeriden bilen bir insan olarak söylemek isterim ki.. evet VCPD farklı bir sistem ile yürütülüyor ama dediğim gibi Vice, Florida eyaletine bağlı bir şehir Florida ise Amerika'ya bu yüzden ABD kanunları geçerli olacaktır yine. Chevalier arkadaşımında dediği gibi "Amerika Birleşik Devletirinde, Eyalet Kanunları çok kapsamlı ve çok yetkilidir."
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 31.01.2021 20:56
TAM DESTEK
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 04.02.2021 00:33
up
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 09.07.2021 20:28
IC ihmaller için VCPD Online Şikayetler veya Vice Mahkemesi

OOC ihmaller için oyuncu şikayetlerini kullanabilirsiniz.

Sunucu düzenini bozacak nitelikte olan veya rolleri yetersiz üyelerin tespiti halinde doğrudan çıkarma işlemi uygulanabiliyor.

Bir karakteri şüpheli olarak nitelendirilmesi onun şehirde yaptıklarına göre şekillenecektir. Ancak durduk yere agresif rol sergileyen veya bir olay esnasında metagame şüphesi olursa yine üstte belirttiğimiz üzere şikayet edebilirsiniz.

Bunun dışında işleyiş konusunda eksikler saptanırsa yer yer revizyona gidiliyor.

Önerileriniz ve fikirleriniz için teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok