Konu: Beyaz skin problemi  (Okunma sayısı 197 defa)

#0 - 17.02.2021 00:15
Sorununuzun detaylı açıklaması: Oyunda bazı skinler bende beyaz görünüyorlar rol ssleyen bir kullanıcı olarak zorluk çekiyorum. Bazı rollerden ss çıkaramıyorum. Skinler beyaz görünüyorlar.
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: Eski bir bilgisayara ve ekran kartına sahibim.
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:
İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız): Windows
Denediğiniz çözüm yolları: Önceden açılmış bir konudan bir cache dosyası aldım ve baştan kurdum 4.000 bir dosya indirdim fakat olmadı.
Ek açıklama: Attığım fotoğrafta kenarda gördüğünüz arkadaş gibi görünüyor beyaz skinler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 18.02.2021 15:22
Ekran kartıyla ilgili bir sorun mâlesef, modellerin bitmap seviyeleri ile alakalı. Sunucu içerisinde yönetim tarafından genel cache düzenlemesi yapılarak bitmap'ler sıfırlanırsa sorun ortadan kalkar.  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 20.02.2021 02:16
Ekran kartıyla ilgili bir sorun mâlesef, modellerin bitmap seviyeleri ile alakalı. Sunucu içerisinde yönetim tarafından genel cache düzenlemesi yapılarak bitmap'ler sıfırlanırsa sorun ortadan kalkar.  :o
Önce ki ticketlara baktığımda özel bir cache dosyası hazırlanmış, genel cache düzenlemesi yapılıcak mı kesin bişey değil.  :( Bu arada önce ki dosyaları indirdim baktım ticketlara.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 22.02.2021 13:35
Arkadaşın bahsettiği sorun eski grafik kartları için geçerli bir durum. Sisteminiz kaç yıllık? Ekran görüntüsüne baktığımda skybox kullandığınızı görüyorum, eski sistemlerin çalıştırabileceği bir grafik modu değil.

Bir diğer sebep olabilecek şey ise modelin txd'sinin yüklenmemiş veya hatalı yüklenmiş olması. Sunucu cache'sini hazır olarak indirip manuel kurulum yapmanızı öneririm.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 22.02.2021 14:19
Arkadaşın bahsettiği sorun eski grafik kartları için geçerli bir durum. Sisteminiz kaç yıllık? Ekran görüntüsüne baktığımda skybox kullandığınızı görüyorum, eski sistemlerin çalıştırabileceği bir grafik modu değil.

Bir diğer sebep olabilecek şey ise modelin txd'sinin yüklenmemiş veya hatalı yüklenmiş olması. Sunucu cache'sini hazır olarak indirip manuel kurulum yapmanızı öneririm.
Dün herşeyi baştan kurdum oyunu ve modları kaldırdım manuel bir kurulum yaptım yeni cache dosyasını da indirdim fakat hala sorun devam ediyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok