Konu: [30.01.2021] DM  (Okunma sayısı 293 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.01.2021 01:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @_FletcheR_

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arabayla bize çarptı, arkada küçük bir çocuk olduğu için doğal olarak argo kullandı karakterim. Arabadan indik karşılıklı diyolaga girdik. Küfürlü bir şekilde konuşuyorduk, lafı atıp yola devam edecektim silah çıkartıp ikimizide vurdu. Karakterim daha yeni NC attı, hiç bir şekilde aramızda tanışma falan yok, tanımıyoruz birbirimizi düşmanlık olması imkansız.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): Küfürlü bir diyolagda brawl rolü döndürülür, silah çıkartılmaz.

« Son Düzenleme: 30.01.2021 01:04 fearwend »

#1 - 31.01.2021 00:38
Bana etiket gelmemişti discordda arkadaşlarım söyledğinde fark ettim, gerekli savunmayı kanıtlarla birlikte yapacağım.

#2 - 31.01.2021 09:09
Öncelikle iyi günler, İC eşim olan Lea Azizian karakteriyle araç içinde seyir ediyorduk, yokuşu çıktığımızda onları göremediğimiz için ufak bir çarpışma oldu. Yönettiğim karakter illegal ve bir ağırlığı var. Evli olduğu kadının yanında durduk yere ağır ofansif rollere girerseniz, hakaret ve tehdit olayına dökerseniz yaptığınız rolün elbette karşılığını alırsınız. Arkanızdaki küçük çocuk dediğiniz karakterde 20 yaşında haberin olsun, rol yaptığın karakteri senden daha çok takip ediyorum sanırım. Uzun lafın kısası agresifliği başlatan, ağır hakaretler eden ve ic eşimin gözünün önünde silah konuları açarak beni tehdit eden sizsiniz, burada bir hatamın olduğunu düşünmüyorum. Bu arada olay onaylı hood bölgemin hemen dibinde oluyor, çok ilginç.
Not: Bilgisayarımın saati hatalı olduğu için timestamp saati yanlış, sağ alt taraftan kontrol edebilirsiniz.

« Son Düzenleme: 31.01.2021 09:10 _FletcheR_ »

#3 - 31.01.2021 13:43
Öncelikle iyi günler, İC eşim olan Lea Azizian karakteriyle araç içinde seyir ediyorduk, yokuşu çıktığımızda onları göremediğimiz için ufak bir çarpışma oldu. Yönettiğim karakter illegal ve bir ağırlığı var. Evli olduğu kadının yanında durduk yere ağır ofansif rollere girerseniz, hakaret ve tehdit olayına dökerseniz yaptığınız rolün elbette karşılığını alırsınız. Arkanızdaki küçük çocuk dediğiniz karakterde 20 yaşında haberin olsun, rol yaptığın karakteri senden daha çok takip ediyorum sanırım. Uzun lafın kısası agresifliği başlatan, ağır hakaretler eden ve ic eşimin gözünün önünde silah konuları açarak beni tehdit eden sizsiniz, burada bir hatamın olduğunu düşünmüyorum. Bu arada olay onaylı hood bölgemin hemen dibinde oluyor, çok ilginç.
Not: Bilgisayarımın saati hatalı olduğu için timestamp saati yanlış, sağ alt taraftan kontrol edebilirsiniz.

Seni tehtid etme gibi bir olay olduğunu düşünmüyorum, artı olarak sana küfür ediyorum. Hemen ardından sende küfürle cevap veriyorsun, karşılıklı küfür ediyorduk birbirmize. Birden silah çıkartıp, ikimizide vuruyorsun. Videoda olan her şeyi atmışsın, garip. DM yaptığın orada belli, hala neyin savunması tam anlıyamadım. Ağır karakter olduğunu falan söylüyorsun, hood falan diyorsun. Fakat karakterim yeni şehire geldiği için, hiç bir şekilde sizi tanımıyor. Sizinle tanışma rolü bile olmadı, nereden bilebilir?

#4 - 31.01.2021 14:12
Şikayet incelenmiştir. Silah kullanımına gerek olması veya olmamasından ziyade, Odell'in agresif tutumu neticesinde bu durum biraz tercihe kalmış. Biraz daha beklenmesi daha doğru olabilirdi ancak Krikor karakterinin eşinin yanında bu durum olması, Krikor karakterine edilen durmak bilmeyen hakaretler, silahla tehdit/gönderme yapmak dahilinde, tek başına 2 kişiye karşı olması durumunu da göz önüne getirince, ortada tercih meselesi kalmaktadır.

DM olarak değerlendirilmemektedir, savunma yeterlidir. Konu Kilit.