Konu: [31.01.2021 - Manfred_Steinberg] NON RP  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.01.2021 18:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Manfred_Steinberg - @bora6161

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @WroxyHere - Lorenzo_Caprielli

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31/01/2021 - 17:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirttiğim saatte arkadaşım olan Lorenzo karakteri ile aynı arabada geziyorduk. Şoför olan Lorenzo crash yedi, tam olarak buffalo MC'nin önünde. Ben ise yan koltukta arkadaşımın tekrar bağlanmasını beklerken tanımadığım biri geliyor, emote yok birşey yok çalışan arabanın şoför koltuğuna biniyor, ben yan koltukta oturduğum halde aracı sürmeye başlıyor. IC olarak ne yapıyorsun sen dediğimde ise '' Sunshine'dan aracı alırsın'' diyor. Aracı galeriye kadar sürüyor, yolun ortasında bırakıp koşarak uzaklaşıyor. Ne rol var ne başka birşey. Arkadaşın beni salak yerine koyduğunu düşünüyorum. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada arkadaşım crash yiyor ardından bu karakter rolsüz ve saçma bir şekilde aracın yan koltuğunda oturuyor olmama rağmen binip gazlıyor.

Burada ise aracı sürmeye devam ederken bir de dalga geçer gibi ''Sunshine'dan alırsın'' diyor.

Aracı galeriye kadar sürüyor.

Ek açıklamalar(varsa): SS'lerde görüldüğü gibi herşey açık ve net. Sanki freeroam sunucusundaymışız gibi davranışlar sergiledi ve bana karşı büyük saygısızlık yaptı.

« Son Düzenleme: 31.01.2021 18:10 LogaN »

#1 - 31.01.2021 18:09
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 31.01.2021 23:02
Öncelikle çalışan ve kilidi açık olan bir aracı /me kapıyı açar diye emote vermem mi gerekiyor? Arkadaşının crash yediğini bilmiyordum, yan koltukta sen vardın ve o emoteyi verdikten sonra direk araçtan atladım oranın SS'ini almamışsın kendini haklı çıkarmak için sanırım.Boş şikayet açmana gerek yok. İyi forumlar

#3 - 06.02.2021 10:12
NON RP kapsamında cezai işlem görecek.