Konu: 18.01.2021 [DM] Kural ihlali  (Okunma sayısı 311 defa)

#0 - 18.01.2021 18:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brown Davis @enes006 Maske_25504

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Joseph_Clarke @mertcan1910

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.01.2021 00.02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Maske_25504 şahıs ile Brawl atmıştık ve şahısı yere düşürmüştük,  elimde ona dair bir SS yok fakat loglara bakarsanız görürsünüz. Daha sonra Rodeo ya aktif hood bölgemize gelip rol yapacağımız sırada Brown_Davis ve Maske_25504 ortada birşey yokken birden motorun üstünden  UZI silahını çıkartıp ateş etmeye başladı[DM] ayrıca sivil iki kişi gelip sürekli aktif bulunduğumuz Rodeo bulvarında gelip kafasına göre silah sıkamaz Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum Brown_Davis kapanan Underground üyesidir buda kendisini otomatikmen sivile düşürüyor, alta koyacağım videoda bariz bir şekilde DM olduğu gözüküyor arkadaşların en ağır cezayı almalarını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://dosya.co/f1kh3fheqtzt/şikayet.mp4.html

Ek açıklamalar(varsa):Videoda herşey gözüküyor gerekli cezalarını almalarını talep ediyorum

#1 - 18.01.2021 21:44
Arkadaş bana sadece sürücülük yapıcaksın dedi ve bende sadece sürücülük yaptım, motordan fısıldayarak bursa dur dedi ve durdum.

#2 - 18.01.2021 21:47
Arkadaş bana sadece sürücülük yapıcaksın dedi ve bende sadece sürücülük yaptım, motordan fısıldayarak bursa dur dedi ve durdum. Ayrıca yaptığımız DM degildi her size sıkanlara DM attı demeyin lütfen.

#3 - 18.01.2021 22:11
Öncelikle yazınıza özen gösterirseniz sevinirim. Arkadaşınla birlikte bulvarımıza gelip bir anda ateş açıyorsunuz bu DM değil de ne? Siz her önünüze gelene veya tartıştığınız kişilere motorla önünde durup ateş mi ediyorsunuz?

#4 - 18.01.2021 23:22
Brawl'da düştüğünüz karakterinizle yarım saat sonra gelip uzi ile sıkamazsınız ayrıca yaptığınız şey DM, senin olduğunu bilmeden şikayet açtık Maske_ID olarak şikayete gelip orada sıkan benim diyen de sensin... Sizi anlamakta güçlük çekiyorum, yaralı kural ihlalide yaptığınızı ağızınızla siz söylüyorsunuz.
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

#5 - 18.01.2021 23:39
Düştükten yarım saat sonra gelip uzi ile sıkıyorsun, güzel oynayan sizsiniz. Admin kararını bekleyelim.

#6 - 29.01.2021 18:42
Selamlar, şikayet incelendi.

Brawl'a dair bir kanıt bulunmuyor. Şikayete kanıt olarak eklediğiniz indirme dosyası da bir kanıt olarak sayılmıyor. Kişiler ile Brawl yaptıysanız sadece göz korkutmak için size göz dağı verebilirler bu normal bir şey.

Şikayet kapatıldı.