Konu: [14.02.2021]Dolandırıcılık ihlali | Myth_Dragunov  (Okunma sayısı 368 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 16.02.2021 07:25
Olayla alakam yok ama, kişinin Dragunov soyadı ile hiç bir bağlantısı yoktur. Dragunov soyadının kirlenmesini istemiyoruz.

#11 - 16.02.2021 22:18
Olayla alakam yok ama, kişinin Dragunov soyadı ile hiç bir bağlantısı yoktur. Dragunov soyadının kirlenmesini istemiyoruz.
Şu an ki karakterinde öyle, önceki karakterlerinde aktif rol yapıyordu.

#12 - 18.02.2021 19:22
Tekrardan selamlar.

Kaç gündür şikayete herhangi bir yanıt gelmedi ve durum cidden canımı sıkmaya başladı. Discord konuşmaları oyuncu şikayetlerinde herhangi bir kanıt teşkil etmez. Ek olarak attığınız ekran görüntülerinde bile olayı ben zaten aynı şekilde izah etmeye çalışıyorum. @Thorin the dealer @Heavenly etiket için üzgünüm, sizden ricam şikayeti inceleyip artık bir sonuca vardıralım, çünkü cidden oyun içerisinden de, discorddan da rahatsız edilmekten sıkıldım. Arkadaşlara durumu bir de siz açıklasanız, belki anlarlar. İyi günler, iyi forumlar herkese.

#13 - 18.02.2021 19:33
Discord üzerinden geçen yazıları okumadık bile dostlar, oyun içerisinden rolle kanıt göstermediğiniz sürece biz daha önce de milyonlarca kez söylediğimiz şeyi tekrar söyleyelim, bastıra bastıra söyleyelim.

Discord konuşmaları, oyun dışı diğer platform konuşmalarına dahildir. Büyük bir istisna olmadıkça, yönetim bu konuda insiyatif almayı düşünmedikçe...DİSCORD KONUŞMALARI KANIT NİTELİĞİ TAŞIMAZ.

Silah verdim, silah aldım. Ama kime ve ne sebeple, ne için verdiniz? Verirken bunun yönetimin takibinde olan bir konu olduğunu neden düşündünüz? Silahı vermeseydiniz. Konuyu böyle özetleyebiliriz.

K&A.