Konu: Andrey_Stefhard emotelere uymama aktif rolde oyundan çıkmak.  (Okunma sayısı 66 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.01.2021 21:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andrey_Stefhard @talhaaltin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ethan_Elsworth @Feold

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.01.2021 21:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde emotelere uymamak ve aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Emotemi takip etmedi, çokça sayıda kendisini uyardım fakat uymadı. Ardından ikna ettim asansöre kadar beraber gittik, asansöre Y tıklayınca oyunu crash verdi ve bir daha girmedi 10 dakika boyunca bekledim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/790940385715159050/804419642503462922/sa-mp-003.png

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet açmak istemezdim, bunu yapmama kendisi zorladı. Şikayet açacağımı belirttim.

#1 - 29.01.2021 18:34
Merhaba,

Şikayet konusu, oyuncu şikayeti kurallarına uygun olmadığı sebebiyle geçersiz sayıldı.
Alıntı
Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez. İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)