Konu: [30.01.2021] Killion Fuller @Cobblestoned - DM  (Okunma sayısı 212 defa)

#0 - 30.01.2021 13:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Killion Fuller @Cobblestoned

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

6-) DEATHMATCH:

Alıntı
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlikten bir arkadaşımı arayıp Idlegas'a gelmesini söylemek için Idlegas'da bekliyordum. Killion karakteri yanıma gelip sadece Idlegas'da beklediğim için silahını çıkarıp karakterimi yaraladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

/pm

/hasarlar

Ek açıklamalar(varsa): Kişiyle önceden IC olarak bazı olaylar yaşamıştık ama bu olay gerçekten boş bir olay, karakterimi RK'lı bırakmak için yapılan birşey. Killion karakteri daha önce de sadece karakterimi RK'lı bırakmak amacıyla böyle birşey yapmıştı. Bir önceki cümlede bahsettiğim farklı bir olay ve karakterimi yine yaralıyor.

#1 - 30.01.2021 13:57
Selamlar,
savunmamı aslında özel mesaj yoluyla yapmıştım, rage bir dönütle karşılık aldım buradan da yapayım.
Sizi sadece RK'lı bırakmak için vurmuyoruz, böyle bir amacımız asla olmadı, iki set arasında yaklaşık bir hafta süren bir savaş var, biz size zarar vermek istemesek bile siz onaylı hoodu iki kişi basıp afk olanları vurup gidiyorsunuz.

Sizi daha önce orada köşe tutup mal satarken yakaladım, yanınıza adımlayıp, neden burada olduğunuzu sorduğumda mermiyle bir yanıt aldım, roldür, karşı setiz diye sesimi çıkarmadan rolüme devam ettim.
bknz;

Aynı olayı ben yaptığımda ise pm üzerinden bana mesaj yazıp rage atıyorsun, lütfen arkadaşlar rol yapma sunucusundayız rol yapma gereği buradayız.
Arkadaşımla buluşacaktım, beni vurdular demişsin fakat  ben orada senin ne amaçla durduğunu bilemiyorum, sana gitmeni söylediğimde arkadaşımla buluşacağım  beş dakika izin ver deseydin bırakırdım, bunu yapmak yerine üstüme yürüyüp küfür salladığın için vuruldun, onaylı hood olan bir bölgede, üstelik düşman olduğun bir bölgede arkadaşınla buluşmamalısın, savunmam bu kadar, dediklerime itirazın ve ya söyleyecek bir şeyin var ise savunmamı sürdürürüm, şimdilik bu kadar, rollerde görüşmek üzere.

Burada vurulma sebebini kendinde ben kadar iyi biliyorsun, dört kişi mahallenizde arkadaşlarınıza silah patlatıyoruz, dibimize kadar girip hiçbir şey yapmadan bekliyorsun, olayları tam olarak anlatırsak daha sağlıklı bir şikayet olur.
« Son Düzenleme: 30.01.2021 14:02 Cobblestoned »

#2 - 30.01.2021 14:19
Selamlar, savunmanı okudum.
İlk olarak şunu söylemek istiyorum, ilk attığın olayla benim alakam bile yok hatta o saatlerde oyunda bile değildim. Bir kere o olayla bu olayın arasında fark var, arkadaşlarımın çıkardığı olay da rolsüz birşey dönmemiş ama senin yaptığın rolde, sadece bir cümle birşey söyleyip silahını çıkarıyorsun. Ekran görüntülerinde de görünebilir, küfür etmedim ve bölge hood dışı kalıyor.

Oyuna gireli beş dakika bile olmadı, senin üstlerin beni görüp vurmuyor ama sen önüne çıkar çıkmaz karakterime ateş ediyorsun. Rol zevkimi ciddi anlamda kaçıran bir olaydı, şikayet açmamak için direndim ama belli ki kural ihlali yapıp oyunumu berbat etmeye devam edecektin. Umarım bu tavırların son bulur ve en ufak birşey de silahına sarılmazsın.

#3 - 30.01.2021 14:22
İlk olarak şunu söylemek istiyorum, ilk attığın olayla benim alakam bile yok hatta o saatlerde oyunda bile değildim. Bir kere o olayla bu olayın arasında fark var, arkadaşlarımın çıkardığı olay da rolsüz birşey dönmemiş ama senin yaptığın rolde, sadece bir cümle birşey söyleyip silahını çıkarıyorsun. Ekran görüntülerinde de görünebilir, küfür etmedim ve bölge hood dışı kalıyor.

Oyuna gireli beş dakika bile olmadı, senin üstlerin beni görüp vurmuyor ama sen önüne çıkar çıkmaz karakterime ateş ediyorsun. Rol zevkimi ciddi anlamda kaçıran bir olaydı, şikayet açmak için direndim ama belli ki kural ihlali yapıp oyunumu berbat etmeye devam edecektin. Umarım bu tavırların son bulur ve en ufak birşey de silahına sarılmazsın.
İlk attığın olayla senin alakan yok, olayı yapan arkadaşların değil mi sonuçta? Aynı setten olduğunuzu biliyorum, beş dakika içinde hemen arkadaşınla buluşma rolü mü ayarladın?, biz sizin yaptığınız tüm ihlallere göz yumup şikayet bile açmıyoruz,Rol zevkin win-win üzerine kurulu olduğunu görüyorum, rol zevkinin kaçması normal, sizden güçlü bir sete karşı çıkmaya devam ederseniz yerde bir o kadar daha kalman muhtemel, umarım olayları boş şikayetle değilde rolle halledersin, tavırlarını düzeltirsin,hoodun iki santim dışına çıkınca orası hood onaylı değil ki demek doğru davranış değil, iyi roller dostum.
« Son Düzenleme: 30.01.2021 14:24 Cobblestoned »

#4 - 30.01.2021 14:35
Seninle hiçbir yerde rol yaptığımı hatırlamıyorum, iki farklı zaman hariç. Onlarda gelip rolsüz ateş ettiğin saçma sapan davranışlar sergilediğin mantıksız rollerdi, yani burada kural ihlali yapıyorsun, win-win üzerine oynuyorsun diyemezsin. Ben şikayeti açarken birliğinle alakalı bir şey söylemedim, rol kişiseldi zaten. Birliğimin yaptığı rolleri savunma olarak atman da mantıksız. "umarım olayları boş şikayetle değil de rolle halledersin, tavırlarını düzeltirsin" Tavırlarım zaten düzgün, bu şekilde genelleme yapmak yerine düzgün olmayan davranışlarımı anlatırsan belki yanlış giden bir şey varsa düzelebilir. Son olarak evet, hood un dışından 1-2 cm bile çıksa hood dışı kalıyor.

#5 - 30.01.2021 14:38
Seninle hiçbir yerde rol yaptığımı hatırlamıyorum, iki farklı zaman hariç. Onlarda gelip rolsüz ateş ettiğin saçma sapan davranışlar sergilediğin mantıksız rollerdi, yani burada kural ihlali yapıyorsun, win-win üzerine oynuyorsun diyemezsin. Ben şikayeti açarken birliğinle alakalı bir şey söylemedim, rol kişiseldi zaten. Birliğimin yaptığı rolleri savunma olarak atman da mantıksız. "umarım olayları boş şikayetle değil de rolle halledersin, tavırlarını düzeltirsin" Tavırlarım zaten düzgün, bu şekilde genelleme yapmak yerine düzgün olmayan davranışlarımı anlatırsan belki yanlış giden bir şey varsa düzelebilir. Son olarak evet, hood un dışından 1-2 cm bile çıksa hood dışı kalıyor.
dediğin gibi olsun :c, admin kararı bekleyelim.

#6 - 30.01.2021 16:54

Oyuna gireli beş dakika bile olmadı, senin üstlerin beni görüp vurmuyor ama sen önüne çıkar çıkmaz karakterime ateş ediyorsun. Rol zevkimi ciddi anlamda kaçıran bir olaydı, şikayet açmak için direndim ama belli ki kural ihlali yapıp oyunumu berbat etmeye devam edecektin. Umarım bu tavırların son bulur ve en ufak birşey de silahına sarılmazsın.
İlk attığın olayla senin alakan yok, olayı yapan arkadaşların değil mi sonuçta? Aynı setten olduğunuzu biliyorum, beş dakika içinde hemen arkadaşınla buluşma rolü mü ayarladın?, biz sizin yaptığınız tüm ihlallere göz yumup şikayet bile açmıyoruz,Rol zevkin win-win üzerine kurulu olduğunu görüyorum, rol zevkinin kaçması normal, sizden güçlü bir sete karşı çıkmaya devam ederseniz yerde bir o kadar daha kalman muhtemel, umarım olayları boş şikayetle değilde rolle halledersin, tavırlarını düzeltirsin,hoodun iki santim dışına çıkınca orası hood onaylı değil ki demek doğru davranış değil, iyi roller dostum.

Şikayette SS'te göründüğüm için bir şeyler yazmak istiyorum öncelikle Idlegas onaylı bölgede değil sen gelip bana Şşşt ödedin mi köşe ücretini ne ayak falan dedin bende seni gayet normal olarak vurdum senin dante'yi vurmanla asla aynı iş değil sen adama hiçbir şey demeden direk gelip sıkıyorsun seninle hiçbir rolü olmamasına rağmen OOC tehdit pek hoş olmamış bence hep düşersin falan.

#7 - 30.01.2021 17:55

Şikayette SS'te göründüğüm için bir şeyler yazmak istiyorum öncelikle Idlegas onaylı bölgede değil sen gelip bana Şşşt ödedin mi köşe ücretini ne ayak falan dedin bende seni gayet normal olarak vurdum senin dante'yi vurmanla asla aynı iş değil sen adama hiçbir şey demeden direk gelip sıkıyorsun seninle hiçbir rolü olmamasına rağmen OOC tehdit pek hoş olmamış bence hep düşersin falan.
Arkadaşlar olayı kendinizin haklı olduğunu düşünüp yorumladığınız için kendinizi haklı görmeniz normal, ben de kendi açımda kendimi haklı görüyorum, yazdığım şeyin OOC tehdit olduğunu da düşünmüyorum, karşı birlik yaralıya düştüğü için çokça bizi pm ve discord üzerinden rahatsız ettiği için  düştüğünüzde yazmayın anlamında o yazıyı gönderdim, tehdit amacım yok. Herkes kendini haklı göreceği için fazla bir şey yazmaya gerek yok, olay-savunma ortada, yetkili tarafsız bir açıdan bakıp kararını verebilir.

#8 - 06.02.2021 09:27
Savunma için teşekkürler, K&A.