Selamlar,
savunmamı aslında özel mesaj yoluyla yapmıştım, rage bir dönütle karşılık aldım buradan da yapayım.
Sizi sadece RK'lı bırakmak için vurmuyoruz, böyle bir amacımız asla olmadı, iki set arasında yaklaşık bir hafta süren bir savaş var, biz size zarar vermek istemesek bile siz onaylı hoodu iki kişi basıp afk olanları vurup gidiyorsunuz.
Sizi daha önce orada köşe tutup mal satarken yakaladım, yanınıza adımlayıp, neden burada olduğunuzu sorduğumda mermiyle bir yanıt aldım, roldür, karşı setiz diye sesimi çıkarmadan rolüme devam ettim.
bknz;
Aynı olayı ben yaptığımda ise pm üzerinden bana mesaj yazıp rage atıyorsun, lütfen arkadaşlar rol yapma sunucusundayız rol yapma gereği buradayız.
Arkadaşımla buluşacaktım, beni vurdular demişsin fakat ben orada senin ne amaçla durduğunu bilemiyorum, sana gitmeni söylediğimde arkadaşımla buluşacağım beş dakika izin ver deseydin bırakırdım, bunu yapmak yerine üstüme yürüyüp küfür salladığın için vuruldun, onaylı hood olan bir bölgede, üstelik düşman olduğun bir bölgede arkadaşınla buluşmamalısın, savunmam bu kadar, dediklerime itirazın ve ya söyleyecek bir şeyin var ise savunmamı sürdürürüm, şimdilik bu kadar, rollerde görüşmek üzere.
Burada vurulma sebebini kendinde ben kadar iyi biliyorsun, dört kişi mahallenizde arkadaşlarınıza silah patlatıyoruz, dibimize kadar girip hiçbir şey yapmadan bekliyorsun, olayları tam olarak anlatırsak daha sağlıklı bir şikayet olur.