Konu: [24.01.2021 Leo_Simon [Meslek Araçlarını Kötüye Kullanım]  (Okunma sayısı 176 defa)

#0 - 24.01.2021 14:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leo_Simon @wOrks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  24.01.2021 13:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
40- ) Meslek Araçları Kullanımı

Meslek araçları yalnızca meslek araçlarının rotasyonları dahilinde kullanılabilir. Meslek araçları herhangi bir sebeple kişisel amaçlar adına kullanılamaz.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yoldan geçerken araç parçalama bölgesinde haraketsiz bir araç fark ettim bakmak için gittiğimde ss'de görülen manzara ile karşılaştım, şahıs tamirci aracını kendi şahsi hırsızlığı için kullanıp başka bir noktadan aracı alıp araç parçalama noktasında düz kontak atıp parçalıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 24.01.2021 15:11
Öncelikle iyi günler iyi forumlar diliyorum. Yapmış olduğum şey herhangi bir şekilde üstünlük sağlamıyor diye düşünüyorum. Hurda satma işlemini yaparken araca düz kontak yapmak zorundayım o yüzden düz kontak hakkımı kullanarak bu işlemi gerçekleştirdim. Söyleyeceklerim bu kadar rolün gidişatını etkilemediğini düşünüyorum hatam varsa kusura bakmayın bir daha tekrarlamam.

#2 - 27.01.2021 02:01
Merhaba,

Yapılan savunma yeterli değil, böyle bir şey yapılamaz. Bunun üzerine Leo Simon karakteri, NonRP kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.