Konu: Riccardo_Ballarini RETARTED-ROLEPLAY - Fear-RP -RK Kural-İhlali 22/01/2021  (Okunma sayısı 248 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.01.2021 05:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Riccardo_Ballarini @akbiyikcinarr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22/01/2021 - 05:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
23-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.2) ÇATIŞMA
1-Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
2-Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakter Rk olmuştur hasar log'larından bakabilirsiniz ayri'yetten kişinin eski karakterleriyle bir rolüm vardı şuan'ki karakteriyle herhangi gibi bir rolüm yok META gaming kural ihlalini bu şekilde yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi bana OOC kinlidir bu yüzden böyle davranmaktadır, kendisi ile role girmek istemiyorum ihlalleri ile rolümü engelliyor.

#1 - 22.01.2021 09:15
Savunmam :
Şikayeti açan 5-6 Yıllık bir arkadaşım ve evet, RK'lıyım ona karşı bir saldırı girişimde vesaire bulunmadım (RK, olduktan sonra) ve ooc kin tutmuyorum sürekli görüştüğüm bir insan, yüz yüze geldiğim zaman kinimi sana karşı aşırı açık bir derecede belli ederdim, ve hatta senin ile yüz yüze bile gelmezdim. MetaGaming vesaire yaptığım'da yok, savunmam bu kadardı iyi forumlar dilerim..

#2 - 22.01.2021 09:19
Ayrıcada Retarted-RP yaptığım yok bana 9MM mermi yolluyorlar, ve bir çok birliğin olduğu bir toplantıda laf koyup gidiyorlar.

#3 - 22.01.2021 09:33
Ya var ya yazıklar olsun, şu server'a seni başlattığım zaman daha RolePlay yapmayı bilmiyordun elimden ne geliyorsa yaptım nasıl yardım istediysen ettim araç dedin verdim parasını silah dedin verdim onu dedin verdim her şeyinde ben yardımcı oldum seni birliğe soktum elimden gelen tüm destekleri yaptım ettim, sen daha karakter açmayı bilmiyordun geldim sana hesap açtım yardımcı oldum, şikayet açmayı bilmiyordun şimdi haksız yere bana şikayet açar olmuşsun ve bir gram suçum yok, kendinden utanmalısın Yusuf şakasız 5-6 Yıllık arkadaşız 2-3 Aydır benim tanıştırdığım insanların sana verdiği yalan yanlış, bilgiler ile bana şikayet açar hale gelmişsin ooc kin besleyen kim burada açıkça çok belli bana kalırsa artık bu saatten sonra sana cidden diyecek bir lafım yok sadece YAZIKLAR OLSUN diyorum, adminlere bırakıyorum gerisini. Selametle.

#4 - 22.01.2021 09:39
RK olduğun zaman belli bir süre içinde olanları hatırlayamazsın, (silah sattıklarım beni vurmaya çalışıyor) diyerek bir söylemde bulunuyorsun ve ayrıca yarın sizin belanızı sikeceğim diyorsun. Dediğim gibi RK olduğun zaman belli süre içinde olanları hatırlayamazsın ama kinlenip agresif rol yapmaya çalışıyorsun.

#5 - 22.01.2021 19:11
PK etmediniz güzel kardeşim RK ettiniz, RK dediğimiz şey silah, ve yumruk ile bayıltıkdıktan sonra belli bir süre içerisinde kimseye vuramamaktır PK ise, bana karşı yapılan bir rolü eğer ki ben kabul edersem PK'yı unuturum o sıra PK, RK, dediğimiz şeyler budur benden sana bilgi olsun gereksiz şikayetine daha fazla yanıt vermek istemiyorum. Admin kararına bırakıyorum.

#6 - 26.01.2021 14:49
@Thorin the dealer  Şikayete yanıt bekliyorum.

#7 - 26.01.2021 15:07
Kanıtlar yetersiz, bu kapsamda K&A.