Merhabalar. Karşı tarafın yapmış olduğu savunmalar üzerinden yola çıkarak maddeleyeceğim.
Birinci postunuz üzerinden örnek;
karşı taraf; "Ardından sürekli beni peşleyip pmden kışkırtıyordun."
şahsım; Sunmuş olduğum ekran görüntülerine göz atılır ise eğer ilk mesajı atan kişi sizsiniz ve ısrarla sürdürmek istediniz.
karşı taraf; "uza küfür vs. Değil neyine takıldında bu kadar darıldın"
şahsım; Samimiyetimiz var ve benim haberim mi yok? Özel mesaj yolu üzerinden ne hakla bana böyle bir mesaj atma gereksinimi duyuyorsunuz? Hiç bir hakka sahip değilsiniz. Oyun içerisinde olan üslubunuzu foruma taşımışsınız.
İkinci postunuz üzerinden örnek;
karşı taraf; "Madem ben cr attım ben suçluyum, seninde hataya hatayla karşılık vermende bir hata, bilgine."
şahsım; Bir ekran görüntüsü ile şikayetinizi sürdürüyorsunuz. Süratli olmama rağmen aracımın arkasına dalıyorsunuz ve pit yedikten sonra beni de sürüklüyorsunuz. Bu sefer aracınız hasar aldığı zaman ben mi suçlu oluyorum? Mesleği yapar iken daha dikkatli olmanızı rica ederim.
Üçüncü postunuz üzerinden örnek;
karşı taraf; "1-) ORTAK NEZAKET" ihlalinin açıklamasını paylaşmışsınız.
şahsım; "karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı" Ekran görüntülerinden örnek>
"CHECKPOİNTLERİM VAR VE BUNLAR SAĞDA, ANLIYON MU ?" buna rağmen yine pm üzerinden uyarıyorum, bir farklı cevap daha...
"Laftan anlamıyon ben senle düzgün müzgün konuşmuyom mute, bir daha cr atarsan şikayet açıcam."
"Hadi uza"
Bence yeterli bir kışkırtma mesajı bunlar. Gerekli olacak şeyleri yazdığımı düşünüyorum, sonuçlanabilir. Şimdiden teşekkürler.