Konu: [21/01/2021 - Marco_Pierro] ORTAK NEZAKET/ OOC ÜSLUP  (Okunma sayısı 265 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.01.2021 02:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marco_Pierro @Coley_Johnson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/01/2021 01:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Ooc nezaket/üslup

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ona pit attığımızı, cr yaptığımızı söylüyor ve olayın üzerine aşağıda gördüğünüz sslerde kişinin üslubu ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kardeşim tarzı hitaplar kullanıyor, üslubu hoş değil.

“Laftan anlamıyon ben senle düzgün müzgün konuşmuyom” Diyor, kişi üslubunu korumayacağını kendisi söylüyor.

“Hadi uza” diyor bana, iğneleyici laf kullanıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Admin kararına bağlı olarak kişinin 24 level olmasının göz önünde bulundurulmasını, buna uygun bir ceza-i işlem uygulanmasını talep ediyorum. Kişinin üslubu çok yanlış.

#1 - 21.01.2021 03:33
Geliyorsun yol ortasında dururken sana çarptım diye bana gelip cr atıyorsun. Bu da kanıtı : https://hizliresim.com/KXQxs3
Ardından sürekli beni peşleyip pmden kışkırtıyordun.

1. Olarak Kardeşim dediysem ne olmuş, Rahatsız olduysan belirt bir daha kullanmayız.
2. Olarak Ss'te zaten herşey açık ben sana açık ve güzel dille herşeyi anlatıyorum cr atmadığını iddia edip olan şeyleri tersini savunup bir de ortaya video olduğunu iddia ediyorsun. Yol ortasında durduğunu söylediğim çarptığım halde halen cr atman anlamına gelmiyor diyorsun ve beni peşleyerek checkpointlerimden gidiyorsun amacını halen anlayamadım.
3. Olarak Laftan anlamadığın için Hadi uza dedim pmkapattım hatta 3. ssinde en altta belli oluyor pm kapattığım.  Sürekli dediğim gibi olaylara sadece kendi tarafından bakıp yorumluyorsun karşındaki umrunda değil. Uza küfür vs. Değil neyine takıldında bu kadar darıldında açtın şikayet bilmem, karşıdan şikayet gelmedikçe açmam diyordun. Neyse, kg.

#2 - 21.01.2021 03:36
"Ek açıklamalar(varsa): Admin kararına bağlı olarak kişinin 24 level olmasının göz önünde bulundurulmasını, buna uygun bir ceza-i işlem uygulanmasını talep ediyorum. Kişinin üslubu çok yanlış." Ayrıyetten 24 level olduğumu ve ceza-i işlem uygulanmasını savunmuşsun.. Sende 24 levelsin bu ss'in hesabını bana verebilir misinde level ve ceza-i işlemleri savunuyorsun peki ?  https://hizliresim.com/KXQxs3 Madem ben cr attım ben suçluyum, seninde hataya hatayla karşılık vermende bir hata, bilgine.

#3 - 21.01.2021 03:49
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Ben sana küfür etmedim, tamam çok özenli iletişim kurmasam bile başta düzenliydi sürekli ss'im olduğu halde beni yalanlayıp herşeyi kendin biliyormuş gibi davranman çileden çıkartıcı. İncinticek birşey söylemedim, kardeşim lafına incinmessin. alay etmedim küfür hiç etmedim.

#4 - 21.01.2021 05:36
Merhabalar. Karşı tarafın yapmış olduğu savunmalar üzerinden yola çıkarak maddeleyeceğim.

Birinci postunuz üzerinden örnek;
karşı taraf; "Ardından sürekli beni peşleyip pmden kışkırtıyordun."
şahsım; Sunmuş olduğum ekran görüntülerine göz atılır ise eğer ilk mesajı atan kişi sizsiniz ve ısrarla sürdürmek istediniz.

karşı taraf; "uza küfür vs. Değil neyine takıldında bu kadar darıldın"
şahsım; Samimiyetimiz var ve benim haberim mi yok?  Özel mesaj yolu üzerinden ne hakla bana böyle bir mesaj atma gereksinimi duyuyorsunuz? Hiç bir hakka sahip değilsiniz. Oyun içerisinde olan üslubunuzu foruma taşımışsınız.

İkinci postunuz üzerinden örnek;
karşı taraf; "Madem ben cr attım ben suçluyum, seninde hataya hatayla karşılık vermende bir hata, bilgine."
şahsım; Bir ekran görüntüsü ile şikayetinizi sürdürüyorsunuz. Süratli olmama rağmen aracımın arkasına dalıyorsunuz ve pit yedikten sonra beni de sürüklüyorsunuz. Bu sefer aracınız hasar aldığı zaman ben mi suçlu oluyorum? Mesleği yapar iken daha dikkatli olmanızı rica ederim.

Üçüncü postunuz üzerinden örnek;
karşı taraf; "1-) ORTAK NEZAKET" ihlalinin açıklamasını paylaşmışsınız.
şahsım; "karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı" Ekran görüntülerinden örnek>

"CHECKPOİNTLERİM VAR VE BUNLAR SAĞDA, ANLIYON MU ?" buna rağmen yine pm üzerinden uyarıyorum, bir farklı cevap daha...

"Laftan anlamıyon ben senle düzgün müzgün konuşmuyom mute, bir daha cr atarsan şikayet açıcam."

"Hadi uza"

Bence yeterli bir kışkırtma mesajı bunlar. Gerekli olacak şeyleri yazdığımı düşünüyorum, sonuçlanabilir. Şimdiden teşekkürler.

#5 - 21.01.2021 11:43
Evet, hadi uza dedim en sonunda. İlk başta güzel yaklaştım çünkü sürekli dediğim gibi laftan anlamıyorsun hatta en sonunda da kışkırtma amacıyla değilde konuşmayı bitirme amacıyla yaptığım aşikar attığınız kanıtta pm kapattığım belli oluyor. Ne söylersem söyleyeyim Elimde kanıt olduğu halde hiçbirşey umrunda değil ve hala kendini kendi bildiğin yoldan kendi laflarınla kendi bildiklerinle savunmaya devam ediyorsun.

#6 - 27.01.2021 01:20
Merhaba,

Marco Pierro karakteri, üslubu nedeniyle uyarı niteliğinde ufak bir ceza alacak. Aynı durumun tekrarı halinde daha ağır yaptırımlar uygulanabilir. Bir ihlal varsa ayrı şikayet konusu oluşturabilirsiniz. @Coley_Johnson

Şikayet kapatıldı.