Konu: @Shyvana_Ferro Mark Russell Türkçe terim kullanımı  (Okunma sayısı 146 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.01.2021 16:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Shyvana_Ferro Mark Russell

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:25.01.2021 16:10 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:12-) YASAKLANMIŞ ROLLER
     Sunucu içerisinde yönetim tarafından, düzeni korumak amacıyla bazı roller kısıtlanmış veya yasaklanmış durumdadır. Bu rolleri gerçekleştirmeden önce gerekli yetkiliden onay alınmalıdır.  Bu roller aşağıda sıralanmıştır:
    Müslüman rolleri
    Türk rolleri
    Tetikçi rolleri
    Mental retardasyon, ruh hastalığı rolleri
    Yüksek seviyeli hacker rolleri
    Bir oyuncuyu dört saatten daha fazla bir mülke kapatmak/kaçırmak ya da hapsetmek.
    AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)
    Sistemsel üstünde olan bir şeyi yokmuş gibi göstermek ve tam tersi. (Çok ufak istisnalar olabilir.)
    Acıya, hasara duyarsız robot karakter rolleri
    Terörist grubu bağlantıları veya terörist grup rolleri
    Arap kökenli uyruk rollerinin tamamı.
      [li$i]Azeri kökenli uyruk rollerinin bir kısmı. (Azerbaycan Türkçesi konuşmak, "qardaş, qaqaş, yaxşı, uşaq vb." kelimeler yasaktır.) [/li][/list]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs ic chatte türkçe terim kullanmıştır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/LhHJir

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını arz ederim

#1 - 25.01.2021 16:34
      Daha çok çalışman gerek cümelesini kullanmışım evet ama türkçe terimmi anlayamadım ?
      Öyleysede o anlamda söylemedim bana yetişmek için daha çok spor yapman lazım anlamında söyledim orada, boks yapmıştık
      SS te oynama var ss i kırpmış arkadaş

#2 - 25.01.2021 16:36
      Daha çok çalışman gerek cümelesini kullanmışım evet ama türkçe terimmi anlayamadım ?
      Öyleysede o anlamda söylemedim bana yetişmek için daha çok spor yapman lazım anlamında söyledim orada, boks yapmıştık
      SS te oynama var ss i kırpmış arkadaş
      Boş yapma kısmı türkçe terim olan kısım, ayrıca fotoğraf kırpılmış evet ama altında bir konuşma olsaydı gözükürdü altı boş.

#3 - 25.01.2021 16:39
      Ayrıca kırpılan fotoğrafın devamında /do'dan Aynen türkçe terim yazmıştınız.

#4 - 25.01.2021 16:45
      Tam ne demek istediğinizi anlamadım fakat boş yapma kelimesini ben kullanmadım ayrıca /do dan birşey yazmadım.
      SS konusunda vice da nasıl bilmiyorum ama önceden oynadığım birkaç rp sunucusunda alınan ss lerde herhangi birşekilde oynama yapılması yasaktı vicede öyle değilse affola. Diyeceklerim bu kadardır iyi forumlar.

#5 - 25.01.2021 16:50
      Konu kapanmıştır, teşekkür ederim.

#6 - 27.01.2021 01:24
      Merhaba,

Şikayet konusu, oyuncu şikayeti kurallarına uygun olmadığı sebebiyle geçersiz sayıldı.
      Alıntı
      Kanıt içermeyen şikayetler incelenmez. İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır. (Güncel saat ve karakter ismi ekran görüntülerinde yer almalıdır. Kişisel PM mesajlarınızı düzenleme yolu ile kapatabilirsiniz)