Selamlar
Ben oyunda Jim Marline Olay direk şöyle gerçekleşti. Taksideydim /taksimetre 80 yazaraktan ben bu Samir Clanton adlı şahısı aldım. Adam bana taksi metreyi açmadan 80 dolar açtıktan sonra tekrar 80
dolar attı. Neyse konuşmaya başladık ve 500 dolarlık bir iş vermişti. Ben de yaptım ama arkadaş bana o parayı vermeyince çaldığı arabayla kaçmaya kalktı bende kovalayıp çaldıgı arabayı istop ettirdim ve kıstırdım sonra adama "500 dolar." yazdım.
Adam çaldığı aracından inip bana emotesiz saldırmaya başladı. Arkadaşım Kaan (Anzelm Glowinski) ile Discord'ta bir derdi vardı onu dinliyordum bu olaylar çerçevesinde.
Biraz sinirli bir mizacım oldğundan ötürü sövdüm. Kaan'da bana noldu diyince olayı anlattım emotesiz bana saldırıyor canım az dedim. Kaan'da telefonla arabilecek misin dediğinde şansım olmadığını söyledim.
Kaan'da zaten adam rol dışı hareket etti oyala geliyorum dedi. Bana rol yapma şansı vermeyip rolsüz davrandığı için sinirliydim gerek yok dediğimde de kaan geliyorum diyince pek bir şey diyebilme fırsatı bulamadım doğrusu.
Zaten video'yu izlediğinizde benim peşimden gelirken de chate bakarsanız adam emote kullanmadığını görürsünüz. Video'da olduğu için sadece o kısmı almış olduğunu farkına varırsınız umarım .SS in nerden alındığı bilmediğim için SS alamadım sadece blörf yaptım
Zaten ben orada fotoğrafta SS de belirttim ss vermeden beni dövmeye kalktın diye canımı da görüyorsunuz. Canımı da görüyorsunuz. Hak ettiğimiz ceza olduğunu düşünmüyorum ama siz öyle görüyorsanız öyledir buna bir şey diyemem.
Yersek de canınız sağolsun ne diyelim.
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özürlerimi dilemekteyim.
İyi roller

.