Konu: [23.01.2021] Victor_Dragunov / GBI / NOOB DM / REFUSE RP  (Okunma sayısı 370 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 23.01.2021 11:52
Kişi Sürekli Roleplay ihlali yapıyor role katılmıyor sonrasında ise bana Noob DM diyor.

Dostum ben arkada video editliyorum ve video editlerken oyuna bakamadım, sende gelip bana laf atıp saldırıyorsun, benim sana sözlü bir hakaretim veya kin beslemem yok. Kendin gelip bana laf atıyorsun bunu sana PM üzerindende yazdım "Samp Addon 2.5" modum yüzünden afk olduğum görünmüyor sende gelip ben afk olduğum halde bana laf atıp kavga ediyorsun ve ben sana 1 vurum bile atmıyorum burada hatalı olan sensin.

#11 - 23.01.2021 11:55
İyi de kişi AFK'ydım diyor ve arkada video editliyordum diyor. Hani nerede Sürekli RP kanka ben kendimi mi anlatamıyorum yoksa anlamak mı istemiyorsunuz, burada bir ton ihlal dönüyor evet benimde ihlalim var yok değil bunun için özür de diledim ama bilmiyorum yani.

Video editlerken odaklanıyorum alt-tab atıp senin role geldiğini nasıl göreyim, hadi onuda geçtim ben orada haraketsiz bir şekilde duruyorum gelip kendi kendine rol yapıp beni bayıltıp tekrardan laf atıp brawl rolu yapıyorsun. Üstelik ben sana pm üzeirndendene yazıyorum kendinde bunu onaylıyorsun.

#12 - 23.01.2021 11:57
Dostum oyunda afk da kalamazsın normalde ama sen bilirsin, admin savunmam bu kadardır. Sonuçlanmasını istiyorum.

#13 - 23.01.2021 12:01
Dostum oyunda afk da kalamazsın normalde ama sen bilirsin, admin savunmam bu kadardır. Sonuçlanmasını istiyorum.

Orada herkes afk bende bir köşeye geçip afk kalıyorum ve jailimin bitmesini bekliyorum orada herkes aktif bir şekilde rol yapsa benim afk kalmam hatalı olurdu ortada aktif bir rol yok herkes afk, geri kalanı adminlere bırakıyorum gereki yapsınlar.

#14 - 23.01.2021 12:03
Öncelikle yaptığım ihlalden dolayı özür diliyorum.
--------------------
Şunu fark ettim, ekran görüntülerin de birlik chatinde konuşma geçiyor ve ekran görüntüsünün birinde sansür atmış. Oynama var. Mix yaptıklarından şüpheliyim ve tekrardan söylüyorum yaptığım ihlalden dolayı özür diliyorum. IC Jail'in GBI bölgesi olduğunu bilmiyordum.

Birlik chat'inde sadece ben ve arkadaşım var ikimizde hapisteyiz bunun neresi mix oluyor?

#15 - 23.01.2021 13:54

Orada herkes afk bende bir köşeye geçip afk kalıyorum ve jailimin bitmesini bekliyorum orada herkes aktif bir şekilde rol yapsa benim afk kalmam hatalı olurdu ortada aktif bir rol yok herkes afk, geri kalanı adminlere bırakıyorum gereki yapsınlar.
Kanka bana şunu söyler misin? Herkes AFK diye sende afk kalmak zorunda mısın?

#16 - 23.01.2021 18:49

Ne yapayım dostum rol olmayınca bende videomu edilemeye gittim ne yapayım gidip noob DM mi atayım Güvenli Bölgede?

#17 - 24.01.2021 06:59

Ne yapayım dostum rol olmayınca bende videomu edilemeye gittim ne yapayım gidip noob DM mi atayım Güvenli Bölgede?
-
Bir, GBI'da AFK kalamazsın, iki videonu editleyeceksen AFK kalmak yerine oyundan çıkabilirdin, ki sslerde arkadaşın görünüyor onunla rol yapabilirdin afk kalmak yerine.

#18 - 24.01.2021 08:35

-
Bir, GBI'da AFK kalamazsın, iki videonu editleyeceksen AFK kalmak yerine oyundan çıkabilirdin, ki sslerde arkadaşın görünüyor onunla rol yapabilirdin afk kalmak yerine.

Yeterince savunmanı yaptın bana göre gerisini yetkililer halletsin.

#19 - 06.02.2021 09:02
Öncelikle yaptığım ihlalden dolayı özür diliyorum.

Teşekkürler,

Cezai işlem görülecek.