0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kişi Sürekli Roleplay ihlali yapıyor role katılmıyor sonrasında ise bana Noob DM diyor.
İyi de kişi AFK'ydım diyor ve arkada video editliyordum diyor. Hani nerede Sürekli RP kanka ben kendimi mi anlatamıyorum yoksa anlamak mı istemiyorsunuz, burada bir ton ihlal dönüyor evet benimde ihlalim var yok değil bunun için özür de diledim ama bilmiyorum yani.
Dostum oyunda afk da kalamazsın normalde ama sen bilirsin, admin savunmam bu kadardır. Sonuçlanmasını istiyorum.
Öncelikle yaptığım ihlalden dolayı özür diliyorum.--------------------Şunu fark ettim, ekran görüntülerin de birlik chatinde konuşma geçiyor ve ekran görüntüsünün birinde sansür atmış. Oynama var. Mix yaptıklarından şüpheliyim ve tekrardan söylüyorum yaptığım ihlalden dolayı özür diliyorum. IC Jail'in GBI bölgesi olduğunu bilmiyordum.
Alıntı yapılan: somebody - 23.01.2021 11:57Dostum oyunda afk da kalamazsın normalde ama sen bilirsin, admin savunmam bu kadardır. Sonuçlanmasını istiyorum.Orada herkes afk bende bir köşeye geçip afk kalıyorum ve jailimin bitmesini bekliyorum orada herkes aktif bir şekilde rol yapsa benim afk kalmam hatalı olurdu ortada aktif bir rol yok herkes afk, geri kalanı adminlere bırakıyorum gereki yapsınlar.
Alıntı yapılan: 4quaj - 23.01.2021 12:01Alıntı yapılan: somebody - 23.01.2021 11:57Dostum oyunda afk da kalamazsın normalde ama sen bilirsin, admin savunmam bu kadardır. Sonuçlanmasını istiyorum.Orada herkes afk bende bir köşeye geçip afk kalıyorum ve jailimin bitmesini bekliyorum orada herkes aktif bir şekilde rol yapsa benim afk kalmam hatalı olurdu ortada aktif bir rol yok herkes afk, geri kalanı adminlere bırakıyorum gereki yapsınlar.Kanka bana şunu söyler misin? Herkes AFK diye sende afk kalmak zorunda mısın?
Alıntı yapılan: somebody - 23.01.2021 13:54Alıntı yapılan: 4quaj - 23.01.2021 12:01Alıntı yapılan: somebody - 23.01.2021 11:57Dostum oyunda afk da kalamazsın normalde ama sen bilirsin, admin savunmam bu kadardır. Sonuçlanmasını istiyorum.Orada herkes afk bende bir köşeye geçip afk kalıyorum ve jailimin bitmesini bekliyorum orada herkes aktif bir şekilde rol yapsa benim afk kalmam hatalı olurdu ortada aktif bir rol yok herkes afk, geri kalanı adminlere bırakıyorum gereki yapsınlar.Kanka bana şunu söyler misin? Herkes AFK diye sende afk kalmak zorunda mısın?Ne yapayım dostum rol olmayınca bende videomu edilemeye gittim ne yapayım gidip noob DM mi atayım Güvenli Bölgede?
Alıntı yapılan: 4quaj - 23.01.2021 18:49Alıntı yapılan: somebody - 23.01.2021 13:54Alıntı yapılan: 4quaj - 23.01.2021 12:01Alıntı yapılan: somebody - 23.01.2021 11:57Dostum oyunda afk da kalamazsın normalde ama sen bilirsin, admin savunmam bu kadardır. Sonuçlanmasını istiyorum.Orada herkes afk bende bir köşeye geçip afk kalıyorum ve jailimin bitmesini bekliyorum orada herkes aktif bir şekilde rol yapsa benim afk kalmam hatalı olurdu ortada aktif bir rol yok herkes afk, geri kalanı adminlere bırakıyorum gereki yapsınlar.Kanka bana şunu söyler misin? Herkes AFK diye sende afk kalmak zorunda mısın?Ne yapayım dostum rol olmayınca bende videomu edilemeye gittim ne yapayım gidip noob DM mi atayım Güvenli Bölgede?-Bir, GBI'da AFK kalamazsın, iki videonu editleyeceksen AFK kalmak yerine oyundan çıkabilirdin, ki sslerde arkadaşın görünüyor onunla rol yapabilirdin afk kalmak yerine.
Öncelikle yaptığım ihlalden dolayı özür diliyorum.