Konu: [17.01.2021] Vincenzo Scaletta [Emotesiz sopa ile saldırma, MIX]  (Okunma sayısı 195 defa)

#0 - 17.01.2021 02:48
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincenzo_Scaletta @EnisKocovali

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mark_Miller @R2C8  David_Burns @Berkay029 Alexander_Demarcus @doganay0781

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.01.2021 02:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Taksi sürüyordu 4 kişiydik, Stack yolunu bilmediği için arabadan inmek istedik. İndiğimizde emotesiz sopa ile saldırmaya başladı, Şikayet açacağımızı /do dan belirtince IC olarak "Şikayet açacaklarmış birde" yazdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
1) https://hizliresim.com/oTWSQ4 - Emote vermeden saldırma kısmı-
2) https://hizliresim.com/H5UBMZ -OOC olayı IC taşıma.

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 17.01.2021 02:55
Olaya şahidim, şahıs emotesiz sopa çekip saldırdı. Artı olarak kural ihlali yaptığını belirttiğimizde olayı IC'ye taşıdı.
https://hizliresim.com/yZbODk

#2 - 17.01.2021 02:56
Şahitligimi onaylıyorum

#3 - 17.01.2021 03:06
Olay anlattıklarının dışında o kadar bencilce ve gaddarcaki yaptıkları sırf vice rp den oyuncu soğutuyorlar sizlere oyuncu kaybettiriyorlar olay tamda şöyle gerçekleşti taksime binmeleri zaten olaylı 5 10 dakikamı çaldılar ve sonunda biryere gitmeye karar verdiler sağa çekmemi söyleyip indiler ve birden beni şoför koltuğundan çekip yola attılar ve dövmeye başladılar bende refleks ile onlara karşılık verdim ve dördünüde yere serdin bundan içerlenerek beni şikayet ettiler tekrar aöylüyorum bu tarz bencillikler sunucuya zarar vermektedir ve değerli yönetime oyuncu kaybettirmektedir saygılarımla.

#4 - 17.01.2021 13:03
Gitmek istediğimiz yer VCPD'den pizza stacksti. Siz glen parktan dolaştınız artı olarak tepki göstermemiz gayet normal gideceğimiz yere yolu uzatarak gidiyorsunuz. Artı olarak bizim gibileri vice roleplayden soğutuyor demişsiniz. O zaman bizde kafamıza göre IC dolandırıcılık rollerine gireyim meslek esnasında illegal rol yapayım IC OOC karıştırayım

#5 - 17.01.2021 14:10
Sunucuya yeni başladım, taksime binip bir adrese gitmek istediğinizi söylediniz 10 dakika sonra inip paramı vermediniz ve beni araçtan indirip vurmaya başladınız, bende karşılık verip sizi dövdüm attığınız ssdede taksinin parasını vermeyeceğinizi söylediğiniz gözüküyor. Ayriyetten siz önce saldırdığınız için emote vermeme gerek yok, mix konusuna gelirsek pmden yazcagima ordan yazmisim bu arada attığınız ssde ooc kanalden aq yazdığınız gözüküyor buda ooc hakarete girer.

#6 - 17.01.2021 14:15
Ayrıca şunada ayrı bir parantez açmak istiyorum araçtan sopayla düştüm malum siz çektiniz aşşağıya çünkü elimde sopa vardı.

#7 - 17.01.2021 17:36
Senden sayı olarak çoklukta olduğumuz için FEARRP yapmadın elinde hiçbirşey yoktu, bir anda sopa alıp bize saldırmaya başladın gerekli kanıtlar var zaten. Admin kararına bırakıyorum.

#8 - 18.01.2021 16:39
Karakter ismim David Burns şahitliğimi onaylıyorum hepsi yanlış anlatmış biz bir adres verdik ve gitmesini söyledik şahıs bizi dolandırmaya çalıştı gezdirdi anladık bunu sağa çekip araçtan inmesini söyledik inmedi emote ile araçtan indirdim emote uymadı sonra bende kendim araçtan attım ve araçtan düştüğünde elinde sopa yoktu biz ona emote verip vurmaya başladığımızda şahıs emotesiz sopa çekti ve dördümüzü dövdü kimseye yalan borcum yok.

#9 - 27.01.2021 02:25
Savunmalar üzerine yaptığımız araştırmalar sonucunda cezai işlem olmaması gerektiğine karar verildi, olayın öncesi mevcut. K&A.