Konu: Jerry Ainsworth/ NON-RP.  (Okunma sayısı 106 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.01.2021 20:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jerry Ainsworth https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=6118

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.01.2021/ 20:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş kaza yaptıktan sonra sadece yanıma gelip ic oalrak laf attıktan sonra yoluna devam etti. PM kanalı üzerinden kaza rp diye sorunca yaptım yapacağım rolü demesi üzerine şikayet açıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.01.2021 21:55
Selam, attığın görüntüde çok bir şey anlaşılmıyor. Sadece "Yaptım yapacağım rolü." PM'ine cevap vereceğim. Idlewood'a girerken ufak bir "kaza" oldu aramızda. Çok harika GTA fizikleri sayesinde aracın arka tamponu kırık gözüküyordu. Açıkcası çarptığında da bir şey olmadı. İki araç, üç kişi önemli bir işe gidiyorduk. Önemli işe gittiğimiz için seninle rol yapmayı atladım demiyorum, karakterimin o sırada arabası umrunda değildi. Karakterim ne kadar agresif gözükmeye çalışsa da oldukça korkak birisi. Orada kavga çıkarmaya çalışsaydın ki çalışmadın, karakterim direkt topuklardı. Korkak olarak düşünebilirsin. Orada gelişi güzel bir hakareti senin karakterine yapıştırıp yoluna devam etti. Kural ihlali göremiyorum.

#2 - 21.01.2021 21:57
Merhaba, olaya şahidim ve dediği gibi 2 araç, 3 kişi ile gitmemiz gereken bir yere gidiyorduk, küçük bir kazayı umursamadık diye neden şikayet açtığınıza anlam veremiyorum.  :-\

#3 - 21.01.2021 22:31
Kaza anı, çarpışma anını göremediğim için durum üzerine bir şey diyemiyorum, kanıt da yeterli değil.