Konu: [17.01.2021 - Micheal_Frak] ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK  (Okunma sayısı 152 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.01.2021 20:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Micheal Frak @AtakanGüler

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ethan_Elsworth @Feold      Erron_Brewster @akaVestro

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.01.2021 19:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: VCPD' olarak araç kovalaması yaşadık kovalamaca yaşarken araç düzenimizin arasına siyah bir tampa katıldı defalarca uyardık, kendileri düzenden ayrılmayınca uygun bir durumun da megafon üzerinden onunu uyardık, hareket etmeye başlayınca lastiklerine ateş açıldı kişi etkisiz hâle gelince Rolden Kaçarak /q Atıyor.. Rolümüze devam ediyoruz aracımızı ararken ((KOD Q-2 Adlı video.)) Şahıs oyuna giriyor chate bir kaç yazı yazıyoruz bizim PD' olduğumuzu anlayınca tekrar /q atıyor, en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bilerek /q atıyor, bariz eğer kişi ret ediyorsa total 22 dakikalık video'yu yükleyip suna bilirim.

#1 - 17.01.2021 20:12
Bende de aynı durumun ekran görüntüsü var fakat zaten video yeterli kanıt. Şahitliğimi onaylıyorum. Tüm takip boyunca polis araçlarının arasına girdi, bazı araçlara kazaya sebebiyet verdi ve çok defa uyarılmasına rağmen ayrılmadı. Daha sonra yakalanınca videoda görüldüğü şekilde 2 kez oyundan ayrıldı. Yaptırımların üzerine IC hapsinin de eklenmesini rica ediyoruz.

#2 - 17.01.2021 20:14
Herkese iyi forumlar.  :)

Videoda güç kullanımını abarttığımı düşünenler olabilir fakat, bu takiple alakalı Mor Flash model araca "yardım ve yataklık" edip memurlara ihtarları reddederek "direnmiştir". Takip sırasında defalarca memur hayatı riske atıldı, tehikeli manevralarlı sayesinde IC olarak düşünürsek şehirde bir çok yere zarar vermek zorunda kaldık. Bunun için tekerine bir el ateş ederek etkisiz hale getirdim. Şahitliğimi onaylıyorum. İyi günler dilerim.  :-[
« Son Düzenleme: 17.01.2021 20:21 akaVestro »

#3 - 17.01.2021 21:31
@AtakanGuler savunma yapın.

#4 - 21.01.2021 19:25
Cezalandırıldı.