Öncelikle selamlar, fotoğraflarda'da görüldüğü üzere İdlewood'ta rol çevirirken bir aracın etrafını sarıyoruz, sonra destek istiyor, polisler gelince kovalıyorlar, sonra ben kaçmaya çalışırken yanıma beyaz bir mesa yaklaşıyor ve ic ve ooc bir konuşmuşluğum dahi yok, mesa'ya binip kaçmaya başlıyoruz bir kaç dakika sonra internetim kesilip geri geliyor, oyuan girdiğimde polis arkadaşların isimlerini bilmediğim için aramaya başlıyorum, sonra bir pm geliyor "Deagle'ı sakladın'mı sakladıysan gel'de devam edelim." diye. silahlı olduğum nereden biliniyor 1, 2.si idlewood'ta rol yaparken üzerimde silah yoktu, log'lar kontrol edilebilir, silahımın giderilmesi için polislerin bu kadar uğraşmasıda beni şaşırttı. Sonra stance ile konuştum role devam et dedi bana, polis arkadaşıma yazdım fakat polis arkadaşım motorlu olduğum için kabullenmedi rolü, şikayet açmak istediğini belirtti. Bende mesa benim olmadığı için motorla yapabileceğim söyledim, fakat arkadaşlar kabullenmedi şikayet açtılar, gerekli sonuçlar düşünülsün, yalan söylemeye, iftira atmayada gerek yok, iyi günler iyi forumlar.