Konu: [20.01.2020] Geralt Lucenio /q  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.01.2021 07:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Geralt Lucenio @yusufeser6464

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Demolished @akaVestro

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rol ortasında quit

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle şunu belirteyim, şikayetin amacı ceza aldırmak değil, orta yolu bulmaktır. Silahlı olduğu bilinen Geralt karakteri Allison karakterinin Mesa'sına biniyor. Kovalamaca sırasında bir süreden sonra oyundan çıkıyor. Daha sonra tekrar girdiğinde ona Mesa'nın yakalandığını, onunda role uymasını gerektiğini belirtiyorum. Aramızda bir orta yolu bulamadığımız için yetkili kararına göre devam edicez role.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Q attığı an.

Kontrol ettiğimiz ve ismi çıkmadığı an.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.01.2021 11:45
Öncelikle selamlar, fotoğraflarda'da görüldüğü üzere İdlewood'ta rol çevirirken bir aracın etrafını sarıyoruz, sonra destek istiyor, polisler gelince kovalıyorlar, sonra ben kaçmaya çalışırken yanıma beyaz bir mesa yaklaşıyor ve ic ve ooc bir konuşmuşluğum dahi yok, mesa'ya binip kaçmaya başlıyoruz bir kaç dakika sonra internetim kesilip geri geliyor, oyuan girdiğimde polis arkadaşların isimlerini bilmediğim için aramaya başlıyorum, sonra bir pm geliyor "Deagle'ı sakladın'mı sakladıysan gel'de devam edelim." diye. silahlı olduğum nereden biliniyor 1, 2.si idlewood'ta rol yaparken üzerimde silah yoktu, log'lar kontrol edilebilir, silahımın giderilmesi için polislerin bu kadar uğraşmasıda beni şaşırttı. Sonra stance ile konuştum role devam et dedi bana, polis arkadaşıma yazdım fakat polis arkadaşım motorlu olduğum için kabullenmedi rolü, şikayet açmak istediğini belirtti. Bende mesa benim olmadığı için motorla yapabileceğim söyledim, fakat arkadaşlar kabullenmedi şikayet açtılar, gerekli sonuçlar düşünülsün, yalan söylemeye, iftira atmayada gerek yok, iyi günler iyi forumlar.

#2 - 21.01.2021 16:30
Öncelikle selamlar, fotoğraflarda'da görüldüğü üzere İdlewood'ta rol çevirirken bir aracın etrafını sarıyoruz, sonra destek istiyor, polisler gelince kovalıyorlar, sonra ben kaçmaya çalışırken yanıma beyaz bir mesa yaklaşıyor ve ic ve ooc bir konuşmuşluğum dahi yok, mesa'ya binip kaçmaya başlıyoruz bir kaç dakika sonra internetim kesilip geri geliyor, oyuan girdiğimde polis arkadaşların isimlerini bilmediğim için aramaya başlıyorum, sonra bir pm geliyor "Deagle'ı sakladın'mı sakladıysan gel'de devam edelim." diye. silahlı olduğum nereden biliniyor 1, 2.si idlewood'ta rol yaparken üzerimde silah yoktu, log'lar kontrol edilebilir, silahımın giderilmesi için polislerin bu kadar uğraşmasıda beni şaşırttı. Sonra stance ile konuştum role devam et dedi bana, polis arkadaşıma yazdım fakat polis arkadaşım motorlu olduğum için kabullenmedi rolü, şikayet açmak istediğini belirtti. Bende mesa benim olmadığı için motorla yapabileceğim söyledim, fakat arkadaşlar kabullenmedi şikayet açtılar, gerekli sonuçlar düşünülsün, yalan söylemeye, iftira atmayada gerek yok, iyi günler iyi forumlar.

Zaten o esnada internetim kesildiği için ss alamadım, internetim gitti, sonrada internetim gelince oyuna girdiğimde arkadaşları ararken, pm geldi,"deagle'ni sakladıysan gel deavm edelim", diye sonra dedim zaten silahım yoktu o olay yerinde, sonrada roel devam edelim diyince, arkadaşlar bizden kaçarsın sen diye savunma yaptıkları için, öyle oldu.

#3 - 21.01.2021 20:04
@yusufeser6464 şikayet sahibine ulaşarak rolün tekrarlanmasını isteyin. Ya direkt yakalanma olarak ya da tekrar kaçma olarak rolün yinelenmesi gerekiyor. Silah konusunda emin olabileceğim bir şey değil. Karakterin geçmiş sicilinin de olmaması dolayısıyla iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. @Noptech

Sadece kilitliyorum. 24 saat içerisinde tekrarlanmazsa bana forum pm ile ulaşın.