Konu: Wayne_Walter 19.01.2021  (Okunma sayısı 166 defa)

#0 - 19.01.2021 20:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wayne Walter @GoldUser

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Everest_Walker

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: brawl rolünde kişi düştükten sonra  role uymadı düpedüz arkadaşları gelip saçma sapan emoteler vermeye falan başladılar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  Ayrıca rolde gelip rolle alakası bile olmayan arkadaşlarının do dan bir şeyler belirtmesi b bölmekle aynı şey cezalandırılsınlar
Buna ek olarak kişi 30 level ceza atılırken buda gözönüne alınmalı 30 level bir kişinin bu kuralları bilmemesinin imkanı yok daha öncede refuse rp'den ceza yemişti forumuna bakabilirsiniz aynı isimle tekrar nc atmış ooc cezaları gözükmüyor.
« Son Düzenleme: 19.01.2021 20:57 nokia6 »

#1 - 19.01.2021 22:29
Merhaba.

Kişiler 30-40 kişilik mahalleyi 2 kişi basıyor(1) ardından düşeceğini anlayınca hemen bisikletine binip kaçıyorlar, canlarını fulleyip tekrar geliyorlar(Bunun için bir kanıtım yok fakat 19.01.2021 saat 20:20 ile 20:35 saatleri arası logları kontrol edilirse Lamar Kordell'in brawl sırası canının düşmüş olup, can fullemeye gittiği görülebilir). Sonrasında tekrar-tekrar bunu yapıyorlar, bu fear-rp kuralının ihlal edildiğinin gerçeğidir, aynı zaman da retarted rp ye de girer.

Alıntı
brawl rolünde kişi düştükten sonra  role uymadı düpedüz arkadaşları gelip saçma sapan emoteler vermeye falan başladılar
Buraya gelicek olursak. (2) SS te görüldüğü üzere sistemsel olarak yerdeyim sağ alttan saate bakarsak 20:29'u gösteriyor bunu aklımızda tutalım. Sorasın da (3) SS te görüldüğü gibi 20:28:52 de "Lamar Kordell Wayne'i bacaklarından tutarak evin içine sürükler." diye emote veriyor. Hemen sonrasın da 20:29:08 de beni eve 8 saniye de sürükleyen Lamar'ın dışarı da ettiği sözler göze çarpıyor. 8 saniye de beni eve taşıyıp ardından dışarı çıkıp bu lafları nasıl söyleyebiliyorsun? Beni taşırken @Quadex  Cyan_Reeqe karakterini nasıl düşürebiliyorsun?  Bu yaptığın da power gaming'e giriyor. SS'ler de saat gözüküyor loglar incelenebilir. Sistemsel kalkınca Lamar Kordell'in bir daha emote vermesini bekledim, role uyacaktım fakat tekrar emote vermek yerine /b kanalını bölüp pm den rahatsızlık verdi böylece sürekli roleplay kuralını da ihlal ettiler.(4)

/soru kanalından "Brawl sonrası kaçırma rolleri yasak mı?" diye soru sorduğum da bu yanıtı aldım.(5) Kaçırma rolüne hiç bir şekilde izin vermedim. Bu da göz önünde bulunsun.

1

2

3

4

5

#2 - 19.01.2021 23:29
yıllardır rol yapıyorum evden falan çıkarken emote veren görmedim düştüğün yerle ev arasında yaklaşık 3 metre var seni hemen çekiştirip attım sonra arkadaşını dövdüm. arkadaşım gayet sen röle uymadın arkadaşların geçersiz falan diye bir şeyler uydurmaya başladı  helper yanlış bilgi vermiş kurallara bakarsan kaçırma için izin gerekmediğini görebilirsin zaten saçma olurdu öyle bir şey olması sizi kaçırmak için her türlü nedenim var evimin önünden falan kovmaya çalışıyorsunuz birliğinle zaten düşmanız  40 kişi falan değildiniz 3 kişiydiniz arkadaşımla sizi dövdük gayet basit.
Kaçırmayla alakalı bütün kurallar
31-) ASGH&VCPD ÜYELERİNE KARŞI KAÇIRMA, REHİN ALMA, CK VE BENZERİ ROLLER

ASGH&VCPD üyelerine karşı yapılacak kaçırılma, CK ve benzeri roller için öncelikle oluşum yöneticileriyle konuşularak izin alınmalı. Roller bu çizgide gerçekleştirilmelidir.

Valachi organizasyonuna karşı şehir içinde ayaklanma rolleri yapamazsınız. Valachi'nin organize ettiği organizasyonlarda Valachi ve üyelerine karşı duramaz; çatışma, gasp, kaçırma gibi rollere giremezsiniz.

Bir oyuncuyu dört saatten daha fazla bir mülke kapatmak/kaçırmak ya da hapsetmek.

Dediğiniz kuralı bulursanız atarsınız @DoctorDG
Fakat dediğim gibi kişiyle sadece brawl olayı değil yani düşman birliğimde köşe kavgaları vs.silah olayları oldu.
« Son Düzenleme: 19.01.2021 23:59 nokia6 »

#3 - 20.01.2021 00:31
Bu ekran görüntülerine bakarak bir şey anlamam mümkün değil arkadaşlar. Sadece emote, chati görebiliyorum. Görüntüyü olay anında almanız önemlidir. Bazı yerlerde /b kanalının kullandıldığını görüyorum fakat öncesinde bölünmüş mü bilmiyorum. Anlayacağınız, ihlalin tam olarak görüldüğü ekran görüntülerini sıralayın ve NET bir şikayet konusu oluşturun, inceleyelim. K&A
« Son Düzenleme: 20.01.2021 00:36 Heavenly »