yıllardır rol yapıyorum evden falan çıkarken emote veren görmedim düştüğün yerle ev arasında yaklaşık 3 metre var seni hemen çekiştirip attım sonra arkadaşını dövdüm. arkadaşım gayet sen röle uymadın arkadaşların geçersiz falan diye bir şeyler uydurmaya başladı helper yanlış bilgi vermiş kurallara bakarsan kaçırma için izin gerekmediğini görebilirsin zaten saçma olurdu öyle bir şey olması sizi kaçırmak için her türlü nedenim var evimin önünden falan kovmaya çalışıyorsunuz birliğinle zaten düşmanız 40 kişi falan değildiniz 3 kişiydiniz arkadaşımla sizi dövdük gayet basit.
Kaçırmayla alakalı bütün kurallar31-) ASGH&VCPD ÜYELERİNE KARŞI KAÇIRMA, REHİN ALMA, CK VE BENZERİ ROLLER
ASGH&VCPD üyelerine karşı yapılacak kaçırılma, CK ve benzeri roller için öncelikle oluşum yöneticileriyle konuşularak izin alınmalı. Roller bu çizgide gerçekleştirilmelidir.
Valachi organizasyonuna karşı şehir içinde ayaklanma rolleri yapamazsınız. Valachi'nin organize ettiği organizasyonlarda Valachi ve üyelerine karşı duramaz; çatışma, gasp, kaçırma gibi rollere giremezsiniz.
Bir oyuncuyu dört saatten daha fazla bir mülke kapatmak/kaçırmak ya da hapsetmek.
Dediğiniz kuralı bulursanız atarsınız
@DoctorDGFakat dediğim gibi kişiyle sadece brawl olayı değil yani düşman birliğimde köşe kavgaları vs.silah olayları oldu.