Konu: Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 100 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.01.2021 20:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eliane_Syefania @rainb0w

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.01.2021 / 20.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde /q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kodeslerde memurlar ile rolüm vardı beni yakalamışlardı en son IC Jaile giricektim ama daha girmeden önce şahıs izin istemeden veya relog atıcam diye belirtmeden oyundan ayrıldı bende /do'dan yazarken jaile düştüm kodesleri SS alamadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yanımızda Roque isimli karakter vardı fakat kendiside memur olduğu için şahitlere yazmadım çünkü gidip beni değil Eliena_Syefenia'yı savunacak.

« Son Düzenleme: 19.01.2021 20:19 Monky »

#1 - 19.01.2021 20:52
Merhaba.

İyi forumlar, iyi akşamlar.

Öncelikle ek açıklamanızdan başlamak istiyorum, "Eliane Syefania memur olduğu için onu savunacak." benzeri bir cümle kurmuşsunuz. Kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz, ortada bir durum söz konusuysa haklı kişi veya haksız kişi belirlemek adına objektif bir şekilde düşünülür. Roque Serrano'nun da bu tarz düşüneceğinden şüpheniz olmasın.

Savunmaya gelecek olursak, ortada savunma yapılabilecek bir durum bile söz konusu değil fakat şikayet açtığınız/gerekli olduğu için yapmak istiyorum.
Öncelikle rol sırasında, kendime düşen rolün tamamını tamamlamış bulunuyorum. Daha sonrasında Nicolas Toln adlı bir karakterle rolüm kalmadığı için Roque Serrano adlı karakter /pm yoluyla çıkmam gerektiğini, daha sonra gireceğimi belirttim. Yani burada sizlik hiçbir durum söz konusu değil. Sizinle olan sadece sicil kontrolü rolüm vardı ve onu yaptım, olay sonlandı. Sizinle aktif bir rol içerisinde değildik. Attığınız SS'de görüldüğü üzere telsizden de zaten IC olarak ekip kodundan ayrıldığımı belirtmiş ve sonucunda /q atmışım. Sizin yazdığınız emote /do kanalı sohbet amaçlı bir kanal değildir. Oradan /do "Aktif rolde /q" yazmanızında doğru olmadığını belirtmek istiyorum. /q atacağımı Roque Serrano karakterine bildirdim @Noptech kendisi de bunu doğrulayabilir.

İyi forumlar, iyi akşamlar.

#2 - 19.01.2021 21:23

#3 - 20.01.2021 00:49
Tekrar gereksiz şikayet açmayın. Rol sizin lehinize gelişmiyor.