Konu: Victor_Blood oyuncu şikayeti.  (Okunma sayısı 138 defa)

#0 - 15.01.2021 13:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Victor_Blood @CihangirCeyhan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.01.2021 12:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
17-) KALICI HASAR

Kalıcı hasar izni karşı taraftan oyun dışı olarak alınmalıdır. Alındığı taktirde karşı tarafa kalıcı hasar verebilirsiniz. Belirli durumlarda olaya yönetici el atabilir ve Fear-RP gibi ihlaller yapılma sonucunda bu tarz izinleri yönetici verebilir.

Kalıcı hasarlara örnek, kişiyi sağırlaştıracak şekilde yara açma, kulak kesmek veyahutta bacağını kullanılmayacak şekilde darbelerle etkisiz hale getirme karşı tarafın bacağını kaybetmesine sebep olma gibi.

22-) SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASP

Sunucu ve rol düzenini korumak için bu tarz rollere belirli kısıtlamalar, izinler getirilmiştir. Kuralları ve kısıtlamaları dikkatlice okuyun, aksi halde ceza aldığınız zaman yönetim tarafından hiç bir şekilde işlem yapılmaz.

Gasp: (inaktif) Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Serverına yeni girmiştim ve biraz para kazanmak için balıkçılık mesleğine doğru yola çıktım.Arkadaş beni oraya kadar bırakabileceğini söyledi ve bir sokak arasına doğru çekti.Buraya kadar her şey normaldi.Beni aramaya,gasp etmeye başladı fakat ne onun leveli 5 ne benim levelim 3 tü.Ben bu durumu OOC bir şekilde söyledim fakat kendisi şöyle bir cevap verdi "yok knk o mta da","ben burda çok adam gasp ettim knk"dedi.Ben forumda böyle olmadığını açıkladım oda üstelmeden role devam etmeye başladı.Rolün devamında benden çeşitli izinler istemeye başladı ck izni,pk izni,kalıcı hasar izni.Hepsine hayır desem de şahıs bana kalıcı hasar iznine onay vermen zorunlu olduğunu söyledi.Bende gerçekten inanıp onayladım ve sonrasında bana karşı saçma roller yapmaya başladı ve bütün zevkimi kaçırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 15.01.2021 14:41
Gasp Etmedim Boş yere Beni Şikayet Edemezsin >:(

#2 - 15.01.2021 15:11
Parayı versem umursamadan gasp edicektin.

#3 - 15.01.2021 15:17
Üstüne kalıcı hasar vermek için bir yalan uydurdun.

#4 - 20.01.2021 01:51
Öncelikle rol aleyhinize gelişince rolü bölmeyin, sürekli roleplay uygulayıp rol sonu şikayet açın. Haklıysanız tarafınıza iadesi yapılır. Şikayete gelirsek, oyuncu ooc kanaldan da birçok kişiyi bu yöntemle gasp ettiğini söylüyor. Gasp oyuncular için inaktiftir, sadece onaylı hoodlar için aktiftir. Bunun cezalandırılması yapılacak. Bunun dışında, sürekli olarak /do üzerinden hasar spamı atıyorsunuz, yalan yanlış şeyler söylüyorsunuz. Tekrarını görürsem ağır yaptırım uygulamakla beraber devamında yasaklayacağım sizi. Buna göre hareket edin. @CihangirCeyhan