Konu: Pother Whice, İzin Gerektiren Roller.  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.01.2021 17:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pother Whice @ahmetsezofficial02

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Katarina Romano

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/01/2021 13:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Attığım ss'de göründüğü kadar, olay kısa. Pm'den uyarıp sorduğumda ise "g*te bakmak normal" gibi bir cevap aldım, kişinin kuralları okumadığı açıkça ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): ^^

#1 - 23.01.2021 17:03
Yeniyim bilmiyordum diger sampta yasak değil de baktım  sorun olduysa özür dilerim birdaha olmaz.

#2 - 23.01.2021 17:07
Yeniyim bilmiyordum diger sampta yasak değil de baktım  sorun olduysa özür dilerim birdaha olmaz.
Sadece sordum bilmediğini anlamıştım, sonrasında ise kuralları okumuş gibi normal dedin. Normalde şikayet açmayacaktım, fakat tavrın PM'de aynı değildi, bu nedenle şikayet oluşturdum.

#3 - 23.01.2021 17:09
Kuralları okuduğunuzu sunucuya girerken kabul etmiş oluyorsunuz. İzin gerektiren roller hassas olduğumuz bir konu, "bilmiyordum" gibi bir savunmayı kabul etmiyoruz.

Pother Whice karakteri izin gerektiren rol ihlali sebebiyle cezalandırılacak.