Konu: [18.01.2020] Clementine Everett, Fabiano Galaz.  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.01.2021 10:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Clementine Everett, Fabiano Galaz.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Darrion Pursley

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz rol bilgisi, ortak nezaket. IC, OOC karıştırmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Fabiano karakteri Idlewood'da yanımızdan geçerken ona baktığıma dair emote verdim, arkadaş direkt durup "Ne bakıyon, zenci?" "Seni delerim, zenci." demeye başladı. Emotemi verip onu düşürdüm ve PM'den ortak nezakete uymayacak şeyler söyledi. Clementine karakterine gelecek olursak alâkası bile yokken bir anda bize saldırmaya başladı. Düşüremeyince aracından shotgun marka silah alıp geldi ve eller havaya gibi şeyler söyledi. Bu olay yaşanırken yanımızda Maria Tedrick isimli PD görevlisi arkadaş AFK'ydı fakat genede /w'den vesaire Fear RP? sordu. /b'den "yrb bunlar" vesaire gibi tabirler kullandı, bunların SS'i yok fakat genede söylemek istedim. Yönetimin gerekli cezayı vermesini talep ediyorum. Rol esnasında sürekli /b den bölüp rol dell gibi şeyler yazdılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu türden arkadaşlar sunucunun kalitesini düşürüyor, yönetim bu duruma el atmalı.

#1 - 18.01.2021 10:51
Bir ekran görüntüsü atacağım, bir cümle yazacağım.

Sunucuyu kötüleyip, kitleyi aşağılayan bir herife iyi yaklaşmam, yaklaşmayacağım. Sunucu ve kitleye hakaret edip, /gerizekalı/ imasında bulunan birisine yapıcı davranmam, davranmayacağım. Selametle.

#2 - 18.01.2021 10:54
Bir ekran görüntüsü atacağım, bir cümle yazacağım.

Sunucuyu kötüleyip, kitleyi aşağılayan bir herife iyi yaklaşmam, yaklaşmayacağım. Sunucu ve kitleye hakaret edip, /gerizekalı/ imasında bulunan birisine yapıcı davranmam, davranmayacağım. Selametle.

bunu üzerime almıyorum, darrion karakteriyle sorunun varsa şikayet açabilirsin.

#3 - 18.01.2021 11:39
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=99204.0
Bu şablonda hem şikayetim, hem savunmam bulunuyor. İki post kirletmek istemedim, iyi günler.

#4 - 29.01.2021 19:05
Şikayeti oluşturan taraf yasaklı. K&A