|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Derzhavin_Galiaskarov ( @akbiyikcinarr ) | Ragnar_Will ( @Samedroven ) | Rafael_Cabezas ( @Caillaus ) Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.01.2021 / 05:00 - 05:50 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:7-) GÜVENLİ BÖLGELER
Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.
(07.01.2021 kural güncellemesi kapsamında): Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.
Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:
7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rafael_Cabezas adlı kişi Myth_Dragunov karakterimi telefonla arayarak buluşmak istediğini söyledi, ben de onu garajımıza davet ettim, kendisi geldiğinde tek başınaydı, ardından benim tek olduğumu görünce MİX yoluyla arkadaşlarına haber vermiş olacak ki bir kaç dakika sonra arkadaşları
Assasin edasıyla köprüden garajın çatısına zıplayarak shotgun ve uzi marka silahlarını çekip ateş etmeye başladılar, bir kaç mermi yedikten sonra hızla koşmaya başladım ve çok yüksek olmayan bir duvarın üzerinden zıplayıp garajın arkasındaki yola doğru koştum, ardından vurulduğum için kendimi kaldırımda yere attım ve yaralı rolümü yapmaya başladım, kişilerin arkamdan geldiğini düşünerek yaralı rolü yaptım, rollerini bölmek istemem çünkü. Ardından kişiler gelmeyince ben de telefondan arkadaşımı arayıp yardım istedim, arkadaşımın gelmesini beklerken, karakterim can havliyle kendini polis departmanının önüne sürükleyerek attı, amacı oradaki bir polisin onu fark etmesi ve tedavi edilmesi için hastaneye götürülmesiydi. Ancak şikayette adı geçen arkadaşlarımız karakolun önüne olaydan bir süre sonra gelip,
/do üzerinden güvenli bölge uyarısı yapmama rağmen il-legal rollerini yapmaya devam ettiler.
Derzhavin_Galiaskarov karakteri önce güvenli bölgede karakterime tokat atıp, ardından 103 kiloluk, 193 boyundaki izbandut görünümlü karakterimi tek başına bacağından sürükleyerek kaçırma rollerine girmeye çalıştı, ekran görüntüsünde mevcut. Bu sırada ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi
Rafael_Cabezas karakteri, sanki polis departmanının yanında değilmiş gibi rahat tavırlarla aracın bagajından silahını alıp, bir süre sonra geri bıraktı, ekran görüntülerinde mevcut. Bu sırada
Ragnar_Will adlı karakter ise yine etrafta hiç polis yokmuş gibi, polis departmanının yanında değilmişiz gibi küfürler savurup, tehdit etmeye devam etti, ekran görüntülerinde de mevcut.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A
İhlal görüntüleri Bulunduğumuz bölgenin harita konumu, güvenli bölge olduğunun kanıtı Ek açıklamalar (varsa): Kişiler buldukları her fırsatta garajımızı silahlar ile basarak, çalışanlarımızı, birlik liderlerimizi yaralamaya ve ihlaller yapmaya devam ediyorlar. Kişilerin en yakın zamanda gerekli cezayı almasını bekliyorum, yöneticilerimizin vereceği karara inanıyorum ve güveniyorum.