Konu: [15.01.2021 - Martino Pavese] VCPD Karşı... CR  (Okunma sayısı 258 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.01.2021 00:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Martino Pavese @Ey3s

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Roque Serrano

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda her şey belli zaten. Kişiler aynı birlikte rol yapmakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Her kovalamacada bunları yaşamaktan sıkıldım açıkçası. Şikayet açma taraftarı değilim fakat bundan sonra bu şekilde olmayacak. Bu kural ihlalini yapan bir sürü arkadaş var. Her gün denk geliyorum(z). Artık sıkıldım yani ciddi anlamda sıkıldım. Kovalamaca karşı şeritten gelip kafalama giren mi dersin, bu şekilde yandan gelip vuran mı dersin, gelip sırf eğlence olsun diye polis araçlarının önüne kıran mı dersin. Harbiden can sıkıyor dostlar. Yapmayın.

#1 - 16.01.2021 12:55
Merhaba, olayı öyle bir anlatmışsınız ki sanki ben polisler tarafından kovalanmıyorum kafama göre yolda polis gördüm canım sıkıldı sizin önünüze geçmişim gibi göstermişsin. Orada öndeki Buffalo araç ile beraber kaçıyoruz, yani aynı zamanda bende polisler tarafından kovalanıyorum videoda benim size çarpmak gibi bir amacım yok zaten normal sağa dönüyorum sanırım lag girmiş zaten videoda belli oluyor aracım sizin aracınıza çarpmış gibi görünüyor fakat hiç savrulmadan yola devam ediyor pingden dolayı eğer orada pingim olmasaydı benim aracım o çarpmadan sonra hiç yavaşlamadan yola devam edemezdi zaten. Bunu geçtim ki diyelim lag olmadı size çarptım dönerken bunda ney hatalı onu anlayamadım durduk yere gelmiyorum ben oraya yaklaşık 8-9 ekip arabası tarafından kovalanıyorum yoldan geçerken kafama esti şu polise çarpayım diye birşey yapmıyorum. Olay sonu zaten rolümüzü gerçekleştirdik iki araçta yakalandık. Ekran görüntülerde Cesar Hacorta videoda kaçan gri arabayı süren şahıs.

#2 - 16.01.2021 16:27
 CR konusunda evet, lag olabilir bu çokça yaşanan bir durum. Bu CR konusunu es geçebiliriz. Fakat:

Sizi polis ekipleri kovalamıyor. Kovalamacayı başlatan ekip biziz. Buffalo'yu kovalamamızın sebebi de, bir sivil aracının çalındığını ihbar etti ve biz de bu ihbarı yanıtlayıp çözmeye çalıştık. İhbar sahibi aracımıza aldık ve GPS takibiyle birlikte aracı bulmaya çalıştık. Ve bulduk da, daha sonra buffalo model araç kaçmaya başladı. Olayın sizinle bir ilgisi yok.
Spoiler: GösterGizle

Şikayette ihlal edilen kurala da attığım yazı çok açık diye düşünüyorum.

Şimdi sizin savunmaya yazdığım kısmı açıklayayım. Kandırmaya çalışmayın lütfen.
Alıntı
Olay sonu zaten rolümüzü gerçekleştirdik iki araçta yakalandık. Ekran görüntülerde Cesar Hacorta videoda kaçan gri arabayı süren şahıs.
Bu atttığınız "Felony Stop" ss'indeki olayı açıklıyorum.
 Buffalo'yu süren kişi ekiplerden kaçmayı başardı ve El Corona bölgesine aracı bıraktı. Arkamızdaki sivilden de GPS yardımı ile birlikte aracın konumunu bulduk ve gittik. Aracı sahibine teslim ettik.

Daha sonra karakterim Cesar Hacorta karakterinin o anki skinine "Eşkaline" uygun birisini gördü ve partneri olan Roque'ye bunu söyledi. Bölgeden çıkarken kontrol için düşük hızda bölgedeki kişilere baktık. Ve Buffalo kovalamacasında Cesar karakterinin yanında oturan Joaquin karakterine denk geldik.

Joaquin karakteri daha sonra şüphelendi ki kaçmaya başladı.

Yanımdaki partnerim Roque karakteri indi ve Joaquin'i yakalamaya çalıştı. Fakat bu sizin attığınız "Olay sonu zaten rolümüzü gerçekleştirdik iki araç da yakalandık." dediğiniz olayın asıl gerçekleşme sebebi de burada gerçekleşiyor.

SS'te de görüldüğü üzere Martino karakteri, Joaquin karakterini kaçırıyor ve IC yasalarda geçen 3.12 "Suçluya Yardım ve Yataklık Etmek" ihlalini yapıyor. Gerekli roller yapılarak isminiz bulunuyor. Ve Cesar, Martino ve Joaquin karakterine APB kaydı açılıyor.

Sabah rollcall'ından sonra sahaya çıkıyoruz ve Idlegas'ta aynı aracı görüyorum direkt olarak peşine takılıyorum. Daha sonra durduruluyorsunuz ve Felony uygulanıyor.

Yani sizin söylediğiniz gibi Buffalo kovalamacasıyla bir alakanız yok. Polis ekiplerinin kovalamacasına katılıp bir aracı kurtarmaya çalışamazsınız. Bu kadar gereksiz uzatmama gerek yoktu fakat attığınız
Alıntı
Olay sonu zaten rolümüzü gerçekleştirdik iki araçta yakalandık.
kısmını açıklamaya çalıştım. Size yapılan Felony Stop uygulamasının, Buffalo kovalamacasıyla bir alakası yok açıkçası. Yeterince açıklayıcı olduğunu düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 16.01.2021 16:37 Demolished »

#3 - 17.01.2021 02:00
CR konusunda evet, lag olabilir bu çokça yaşanan bir durum. Bu CR konusunu es geçebiliriz. Fakat:

Sizi polis ekipleri kovalamıyor. Kovalamacayı başlatan ekip biziz. Buffalo'yu kovalamamızın sebebi de, bir sivil aracının çalındığını ihbar etti ve biz de bu ihbarı yanıtlayıp çözmeye çalıştık. İhbar sahibi aracımıza aldık ve GPS takibiyle birlikte aracı bulmaya çalıştık. Ve bulduk da, daha sonra buffalo model araç kaçmaya başladı. Olayın sizinle bir ilgisi yok.

Şikayette ihlal edilen kurala da attığım yazı çok açık diye düşünüyorum.

Şimdi sizin savunmaya yazdığım kısmı açıklayayım. Kandırmaya çalışmayın lütfen.
Alıntı
Olay sonu zaten rolümüzü gerçekleştirdik iki araçta yakalandık. Ekran görüntülerde Cesar Hacorta videoda kaçan gri arabayı süren şahıs.
Bu atttığınız "Felony Stop" ss'indeki olayı açıklıyorum.
 Buffalo'yu süren kişi ekiplerden kaçmayı başardı ve El Corona bölgesine aracı bıraktı. Arkamızdaki sivilden de GPS yardımı ile birlikte aracın konumunu bulduk ve gittik. Aracı sahibine teslim ettik.

Daha sonra karakterim Cesar Hacorta karakterinin o anki skinine "Eşkaline" uygun birisini gördü ve partneri olan Roque'ye bunu söyledi. Bölgeden çıkarken kontrol için düşük hızda bölgedeki kişilere baktık. Ve Buffalo kovalamacasında Cesar karakterinin yanında oturan Joaquin karakterine denk geldik.

Joaquin karakteri daha sonra şüphelendi ki kaçmaya başladı.

Yanımdaki partnerim Roque karakteri indi ve Joaquin'i yakalamaya çalıştı. Fakat bu sizin attığınız "Olay sonu zaten rolümüzü gerçekleştirdik iki araç da yakalandık." dediğiniz olayın asıl gerçekleşme sebebi de burada gerçekleşiyor.

SS'te de görüldüğü üzere Martino karakteri, Joaquin karakterini kaçırıyor ve IC yasalarda geçen 3.12 "Suçluya Yardım ve Yataklık Etmek" ihlalini yapıyor. Gerekli roller yapılarak isminiz bulunuyor. Ve Cesar, Martino ve Joaquin karakterine APB kaydı açılıyor.

Sabah rollcall'ından sonra sahaya çıkıyoruz ve Idlegas'ta aynı aracı görüyorum direkt olarak peşine takılıyorum. Daha sonra durduruluyorsunuz ve Felony uygulanıyor.

Yani sizin söylediğiniz gibi Buffalo kovalamacasıyla bir alakanız yok. Polis ekiplerinin kovalamacasına katılıp bir aracı kurtarmaya çalışamazsınız. Bu kadar gereksiz uzatmama gerek yoktu fakat attığınız
Alıntı
Olay sonu zaten rolümüzü gerçekleştirdik iki araçta yakalandık.
kısmını açıklamaya çalıştım. Size yapılan Felony Stop uygulamasının, Buffalo kovalamacasıyla bir alakası yok açıkçası. Yeterince açıklayıcı olduğunu düşünüyorum.

Selam, şunu anlatmaya çalışıyorum ilk ihbar geldiğinde çalıntı aracın içinde bende vardım. Polisler geldi daha sonra polisi görünce ikimiz farklı araçlara binip kaçtık, yani olayın içinde bende varım benide kovalıyorsunuz yada ben öyle zannetmii olabilirim bunun için kusura bakmayın. Cesar ile beraber kaçıyorduk iki araba, Cesarın peşinden gidiyordum onun arabası zaten daha hızlı benim ona ek olarak yapabileceğim birşey yoktu. En son olarak ben SMS alıyorum ve Cesarı kurtarıyorum, kahramanlık yapmıyorum o aracı beraber çaldık IC olarak arkadaşımı yarı yolda bırakamam. Mahalledeyim diye SMS aldım ve gidip aldım daha sonrasında yardım ve yataklıktan hapis yedim zaten. Son olarak CR olayının pingten olduğundan dolayısa özür dilerim kusura bakmayın. Orada polis arabalarına çarpmak gibi bir amacım yoktu rolünüzü baltaladıysam özür dilerim.

#4 - 17.01.2021 21:44
Cezai işlem görecek.